23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

CHRISTIAN SØRENSEN BLEV bedste dansker i første afdeling af WSK Master, der blev kørt i La Conco i Italien. Han blev nummer syv i KF2, men Jacob Nørtoft, Max Klinkby-Silver, Jonas Hanen og Nicolas Beer scorede alle point. Europamesteren Nicolaj Møller Madsen var uheldig. Mest scorende dansker i KF3 var Slavko Ivanovic med en 8. plads, samt en andenplads i prefinalen, men Lasse Sørensen blev bedste dansker i finalen med en sjetteplads. Nicolaj Sylvest og Nicklas Nielsen sikrede sig også mesterskabspoints.

DASU RALLY CHALLENGE har afholdt et træningsseminar under ledelse af Lene Jørgensen og Jens Chr. Anker. Blandt underviserne var Morten Karl og Brian Madsen. De mest lovende hold får tilbudt fortsat rådgivning, samt tilskud i form af dæk fra Yokohama.

DE TO DANSKE Formel-håb Michael Christensen og Kevin Magnussen deltog i sæsonens første test i GP3 og Formel 3. Michael Christensen på Paul Ricard banen i Sydfrankrig som tredjehurtigste, og Kevin Magnussen i England for Carlin Motorsport. Han sluttede på den næsthurtigste tid.

DASU HAR UDTAGET rallycross talenterne Søren Mortensen, Dennis Christensen, Jonas Skaaning og Dennis V. Larsen i andet projektår i unionens talentudviklingsprojekt.

SKODA HAR LANCERET en Fabia R2 med 180 hk i anledning af sejren i IRC-serien sidste år. Prisen er cirka 465.000 kroner ab fabrik.

SUPERLEAGUE FORMULA SERIEN bliver i år global for første gang. Det er serien, hvor de enkelte teams, der samtidig støtter serien økonomisk, hører under kendte fodboldklubber. Det var i denne serie, at danske Kasper Andersen fra Silkeborg for et par år siden deltog, mens FC Midtjylland fodboldholdet endnu var med, før de løb tør for penge. Serien skal i år køre en del afdelinger i Europa, Kina, Rusland, Brasilien, New Zealand og i Mellemøsten og med flere større pengepræmierne på spil.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094