23948sdkhjf

Nordsjællandsk jubilæumsmesse

Lyddæmper-Centralen holder automesse i Helsinge 23.-24. marts.
Michael Bendtsen, Lyddæmper-Centralen, havde den 1. februar 25 års jubilæum i firmaet, og det fejres med en jubilæumsmesse i selskabets Helsinge-afdeling på Nørretoftevej 17 onsdag den 23. og torsdag den 24. marts – begge dage kl. 14-19. Det er første gang, at Auto-G grossisten holder automesse under eget tag.

Firmaet har til lejligheden indrettet et 700 kvadratmeter udstillingslokale med stande og 32 leverandører, ligesom der serveres mad og drikke.

Helsinge-afdelingen er netop udvidet med ekstra 260 kvadratmeter, og til messen tager man også nabolejemålet i brug.

- Messen er for vores kunder fra alle tre afdelinger, og vi har masser af rigtigt gode tilbud med direkte handel på de enkelte stande, lover Michael Bendtsen.

- Desuden har vi fokus på værktøj, testere og web-løsninger, tilføjer han.

Ny sælger

Auto-G grossisten i Nordsjælland, Lyddæmper-Centralen, kunne i 2008 fejre 40 års jubilæum.

Firmaet blev etableret tilbage i 1968 af Theis Bendtsen, tidligere Renault-forhandler, på Frederiksværksgade i Hillerød. I 1987 flyttede firmaet ud til den nuværende adresse på Falkevej i byens vestligste del. I 1984 åbnede firmaet en filial i Helsingør, og i 1996 overtog Lyddæmper-Centralen tillige Helsinge Bremse- og Koblingsservice. Theis Bendtsen døde i 1994, hvorpå hustruen Nina og de to sønner, storebroder John og Michael Bendtsen, tog over.

I øvrigt har John Bendtsen været med i firmaet i 30 år.

Direktør Michael Bendtsen, 51 år, har selv været med i firmaet siden 1986. Han var også i en årrække formand for Bremse- & Koblingsforeningen for Danmark (BKD), som dog blev nedlagt i 2009, ligesom han er mangeårigt medlem af bestyrelsen for AUTIG.

Lyddæmper-Centralen kom med i Auto-G i foråret 2006.

Lyddæmper-Centralen omfatter i dag 28 medarbejdere, senest har man per 1. februar ansat Flemming Christiansen, tidligere Liqui Moly i Danmark, som sælger.

I øvrigt har Lyddæmper-Centralen netop oprettet sin første kunde i AutoPlus kæden, nemlig Allerød Auto.

Messeavisen kan ses på www.lyddaemper-central.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098