23948sdkhjf

Rekordhøjt antal forhandlerbiler på Bilbasen

Bilforhandlerne satte i uge 10 hele 5800 nye brugtbiler til salg på BilBasen. Tallet er det højeste antal nyoprettelser for en uge, siden BilBasen begyndte at lave opgørelser over oprettelserne i januar 2009. Normalt bliver der oprettet omkring 5200 nye forhandlerbiler om ugen hos BilBasen.

Meldingen om rekordantallet kommer på trods af en igangværende konflikt mellem netop en del bilforhandlere og BilBasen om en ny prisstruktur for annoncering af biler.

BilBasen oplyser, at det er alle typer forhandlere, der har gang i opbygningen af deres lagerbeholdning her i det tidlige forår, hvor varmegraderne breder sig.

- Frem til påske bliver der virkelig handlet mange biler, og vi kan konstatere, at antallet af forhandlerbiler på BilBasen er på vej op. Det vil vi kommunikere videre til forbrugerne, så de ved, at der er et bredt og spændende udvalg af interessante brugte biler hos forhandlerne, siger Kenneth Andersen, administrerende direktør for BilBasen.

At der er interesse for forhandlernes biler ses også at det store antal emails, der bliver sendt fra BilBasens brugere til forhandlerne. Hver dag bliver der afsendt op imod 600 emails fra brugere til forhandlerne, og det antal har ifølge BilBasen været støt stigende det seneste år.

- Vi skaber en række effektive kontakter mellem brugerne og forhandlerne. Emailen er en af dem, og det glæder mig at se så mange brugere benytte den direkte kontakt, konstaterer Kenneth Andersen.

Aktuelle tal fra Danmarks Statistik for brugtbilhandel viser, at der i januar 2011 blev handlet godt 40.000 biler mod 35.000 i samme måned 2010. De foreløbige februartal viser cirka 10 procent højere brugtbilsalg end de 34.000 sidste år i februar.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125