23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

DEN TIDLIGERE FORMEL 1-kører Heinz-Harald Frenzen, 43 år, er tilbage på banerne efter nogle års pause. Han skal deltage i ADAC GT Masters serien sammen med kollega Sven Hannawald, 36 år, i Chevrolet Corvette. Serien starter i Oschersleben i dagene den 23.-25. april i forbindelse med påske.

DUCATI VANDT debut-løbet i SuperBike serien med den nye Ducati 848Evo på Daytona-banen i Florida. Løbet var 200 miles langt og blev vundet af privatkøreren Jason DiSalvo, Italien.

DET LILLE SPORTSVOGNSMÆRKE Caterham udvider i år aktiviteterne til en fransk mærkeserie på banerne.

POLSKE ROBERT KUBICA, 26 år, der for nogle uger siden kom alvorligt til skade med det ene ben og venstre arm, er oppe at gå igen i løbet af tre uger, udtaler Lotus-Renault chefen Eric Boulier. Kubica erstattes i Formel 1-teamet af tyske Nick Heidfeld, der har kørt nogle gode tider under de seneste test. Kubica har scoret 12 podiepladser og en enkelt sejr i Canada i 2008.

DEN SIDSTE TEST, før det går løs i australske Melbourne, i Formel 1 er afviklet ved Barcelona, hvor Michel Schumacher den ene dag havde hurtigste tid. Næste dag var det Sebastian Vettel. Han har i øvrigt forlænget kontrakten med Red Bull til udgangen af 2014.

FORMEL 1-LØBET I JAPAN, der er planlagt til oktober, er muligvis i fare, mener flere internationale medier. MotoGP løbet i Japan i april er aflyst.

VALENTINO ROSSI, seksdobbelt verdensmester i den store MC-klasse, er blevet tilknyttet Bridgestones marketing og udviklingsafdeling.

ENGELSKE MCLAREN ER godt i gang med at teste den nye MP4-12C GT3 racer til banekørsel. Det er sket på MIRA-testbanen og Silverstone i England.

PIRELLI, DER HAR skrevet en treårig kontrakt om levering af dæk til Formel 1, lægger ud i Australien i slutningen af marts med en interessant mærkning af de seks forskellige dæk, som benyttes i år. De mærkes med farver på siden med store P-Zero typer. Regnvejrsdæk er Orange. Intermediate dæk lyseblå, Supersoft er røde, Soft er gule, Medium er hvide og det hårde dæk er sølv. Det er 20 år siden, Pirelli sidst var med i Formel 1.

NÅR DTM-SERIEN STARTER på Hockenheim banen den 1.maj, bliver det med ny kvinde bag rattet i en af Audi-bilerne. 25 årige Rachel Frey er fra Schweiz og har ikke tidligere kørt race i så hurtige biler.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098