23948sdkhjf

Når råvarerne stiger

Henkel varsler prisforhøjelser på industrielle klæbemidler.
Med udgangspunkt i stigende råvareomkostninger gennemfører Henkel prisforhøjelser med øjeblikkelig virkning på bestemte produktgrupper inden for virksomhedens industrielle klæbemidler.

Prisstigningens størrelse vil være afhængig af markedssegment og teknologi. I gennemsnit bliver prisstigningerne på 10-25 procent.

Prisstigningerne skyldes vedholdende stigninger i råvareomkostningerne gennem de seneste 15 måneder, der især har ramt olie- og naturgasbaserede produkter. Fortsat stor efterspørgsel på verdensplan koblet med kapacitetsbegrænsninger for Henkels udgangsstoffer – basiskemikalier samt natur- og kunstharpiks – har presset producenterne yderligere med det resultat, at råvarepriserne er skudt i vejret.

Det nødvendiggør yderligere prisstigninger inden for følgende kategorier: smeltelim, polyuretan, vandbaserede lim og overfladebehandlingsprodukter.

Henkel er nødt til at tage dette skridt for fortsat at kunne levere den høje produktkvalitet og de høje servicestandarder, som kunderne forventer af virksomheden.

Henkel er aktiv indenfor tre kompetenceområder: tætning og overfladebehandling samt lim, vaskemidler og husholdning, kosmetik og toiletartikler. Henkel, er bag kendte mærker som eksempelvis Persil, Schwarzkopf og Loctite.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078