23948sdkhjf

Sorø-event for alle værksteder

Grossisterne fra au2parts gentager 2008-messe. Det bliver den 7. maj i Sorø.
I 2008 lavede au2parts grossisterne en event- og salgsmesse for kunderne, og det gentages nu i foråret 2011. I 2008 blev event- og salgsmessen holdt i Tilst/Århus, og au2parts grossisterne har nu valgt at afholde endnu en event- og salgsmesse – denne gang i Sorø.

- Vi var meget glade for messen i Århus. Vi har nu fået tilslutning fra vores leverandører til at afholde en endnu større og bedre event i Sorø lørdag den 7. maj. Vi har valgt at holde den i Sorø på grund af den centrale placering på Sjælland. Her har vi nogle optimale faciliteter, så vi kan lave en god dag for både vores kunder og leverandører, udtaler marketingansvarlig Sanne Fredsøe.

- Når vi kalder det en event skyldes det, at vi naturligvis har mange gode tilbud og nyheder at vise vore kunder, men vi krydrer det også med lidt underholdning. Naturligvis er det forretning, men vi kan jo ligeså godt hygge os ved samme lejlighed. Vi har mange leverandører, og vi har fået mange nye siden 2008. Det gør, at vores program er blevet væsentligt udvidet, hvilket gør os i stand til at dække ethvert værksteds behov, og det vil vi gerne vise vore kunder, tilføjer konceptchef for au2parts, Niels K. Skak.

- Varesortimentet er udvidet med flere nye programmer. Også inden for IT-området har vi lavet nye tiltag, som vi gerne vil vise. Vi forventer på nuværende tidspunkt at kunne præsentere nogle helt nye udviklinger, som vi hidtil ikke har set i branchen, bebuder Niels K. Skak.

Underholdning

Foruden de faglige tiltag vil der være underholdning med stand-up komikere kendt fra tv og en lang række konkurrencer i løbet af dagen. Der vil desuden være auktion, hvor det er muligt at lave en god handel og samtidig støtte et godt formål i form af Kræftens Bekæmpelse. Gode tilbud bliver der også nok af, og au2parts hovedkontoret er godt i gang med at lave attraktive tilbud sammen med leverandørerne.

- For at sikre en smidig og let afvikling vil samtlige au2parts grossister i hele landet arrangere bustransport til og fra Sorø, så vi glæder os til en forårsdag med sol, godt humør og masser af aktivitet, bemærker Sanne Fredsøe, som har ansvaret for det store projekt.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078