23948sdkhjf

Tommy overtager Johnnies

Johnnies Autodele i Nakskov har fået ny ejer og nye visioner.
Da fyresedlerne i februar i år føg i luften omkring Nakskov blandt andet på Vestas, tog Tommy Green den beslutning, at der måtte ske noget. Og der var mange bolde i luften, da tilbuddet om at overtage Johnnies Autodele opstod.

Tommy Green, 48 år, tog springet efter en årrække hos Vestas, hvor han på hobbybasis havde drevet Greens Ford A-dele.

- Der har forestået et stort arbejde med at få vores IT-system op at køre, så vi kan se, alt hvad vi har på lager – inklusive de dele, som fortsat sælges via det private firma Greens Ford A-dele, fortæller Tommy Green.

- Men nu begynder vi på, at have fuld kontrol og skal til at være langt mere aktive – såvel lokalt som på landsplan.

Castrols entré

Siden overtagelsen er Castrols klassiske olier kommet med i butikken, så de mange veteranfolk også kan få levering fra dag til dag eller afhente direkte i butikken i Nakskov.

Tommy Green har fået mange nye kontakter, og en af de services, som springer i øjnene, er på endnu bredere flade at skaffe de stumper, som ofte kan være svære at få fingre i. Enten man er privat eller som mekaniker står med et køretøj, som kun findes i få eksemplarer på vore breddegrader.

På den måde fortsætter han, hvad Johnnies Autodele i mange året har været indbegrebet af: "hvad du mangler til bilen, har vi".

Bjarne fulgte med

Sammen med Bjarne Hansen, der også hidtil har været tilknyttet Johnnies Autodele, har Tommy Green en enorm viden om, hvor man skal begynde at lede.

- Vi har naturligvis levering til hele landet – og normalt fra dag til dag på de fleste stumper, uanset hvor man bor.

I anledning af overtagelsen af Johnnies Autodele, nu med et ApS hæftet på, har han taget Ford A-delene med fra privaten til de langt mere rummelige og mere velegnede lokaler, så også veteranfolket beholder deres gode service.

Reception for det nye firma og et to-års jubilæum med Ford A-dele fredag 15. april i butikken på Vejlebrogade 1 i Nakskov fra klokken 15 til 18.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11