23948sdkhjf
Del siden

Seemo ApS

Seemo er en innovativ virksomhed, der arbejder for en bæredygtig fremtid ved at reducere plastikforurening gennem smartere løsninger til forbrug af sprinklervæske. Hvert år bruges millioner af engangsplastikdunke til sprinklervæske i Danmark, hvor en stor del ender som affald i naturen.

Seemo’s løsning er at installere dispensere rundt om i landet, hvor bilister kan fylde deres sprinklervæske direkte i bilen uden brug af plastikdunke. Dette reducerer ikke blot plastikaffald, men mindsker også CO2-udledningen forbundet med produktion og bortskaffelse af plastik. Med vores innovative tilgang gør vi det nemt for forbrugerne at træffe bæredygtige valg i hverdagen. Drevet af en passion for at gøre en forskel viser Seemo, hvordan små ændringer kan skabe store positive effekter for både miljøet og samfundet.

Mennesker over Profit
Vi prioriterer individets velvære over kortsigtede forretningsmæssige gevinster og fremmer en kultur, hvor vores team og fællesskab er i centrum for enhver beslutning, vi tager.

Bæredygtighed over Bekvemmelighed
Vi prioriterer planetens langsigtede sundhed frem for kortvarig bekvemmelighed og arbejder på at finde løsninger, der skåner miljøet, selv når det kræver ekstra indsats.

Samarbejde over Isolation
Vi værdsætter partnerskaber frem for isolerede arbejdsmetoder og erkender, at fælles indsats og vidensdeling er essentielt for at realisere vores vision om en mere bæredygtig fremtid.

 

Seemo ApS
Teglvænget 23
7400 Herning
Danmark
CVR nummer: DK44531186
4
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.034