23948sdkhjf

BMW i5 Touring Den ultimative familiebil

Artiklen er sponsoreret af bag.dk

BMW i5 Touring byder på luksus, rummelighed og komfort 

BMW i5 Touring er en bil, der kombinerer luksus og rummelighed med uovertruffen komfort. Den byder på elegante detaljer i kabinen, hvor alt er designet med fokus på at give dig en uovertruffen køreoplevelse. Med masser af plads til både passagerer og bagage er den perfekt til både hverdagsbrug og lange ture – eksempelvis, hvis du skal have hele familien med på ferie. Uanset om du sidder bag rattet eller er passager, vil du mærke, hvordan BMW i5 Touring tager komfort til et nyt niveau, mens de nyeste teknologier gør kørslen både sikker og behagelig. Hvis du søger en familiebil, der forener luksus med høj ydeevne og funktionalitet, er i5 Touring det oplagte valg. 

 Nyd en rækkevidde på helt op til 558 kilometer 

Med BMW i5 Touring behøver du ikke bekymre dig om at lade op hele tiden. Med en imponerende rækkevidde på op til 558 kilometer på en enkelt opladning kan du nemt klare både de daglige ture og de længere køreture uden at skulle stoppe for at lade. Den elektriske motor giver dig samtidig en stille og behagelig køreoplevelse, hvor du både sparer på brændstof og reducerer dit klimaaftryk under kørsel. Den lange rækkevidde gør BMW i5 Touring til et oplagt valg for dig, der ønsker fleksibilitet og frihed til at køre længere.  

 Besøg Bayern AutoGroup, og få en prøvetur 

Hvis du er nysgerrig på, hvordan BMW i5 Touring føles på vejen, så kan du besøge din nærmeste Bayern AutoGroup. Her kan du både se bilen med egne øjne og booke en prøvetur. Så kan du opleve, hvordan den elegante og luksuriøse elbil kombinerer komfort, teknologi og køreglæde. Vores dygtige sælgere står klar til at vejlede dig og svare på alle dine spørgsmål, så du kan finde den perfekte bil, der passer til dine behov. Tag forbi Bayern AutoGroup, og se, om ikke BMW i5 Touring er noget for dig.  

Send til en kollega

0.033