Fakta om udbudet
Udbyder
Esbjerg Kommune
Vindere
(09.06.2016)
Hyundai Bil Import
Kolding
Køb af 5 brintbiler til Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Udbudsbekendtgørelse
Varer
Del I: Ordregivende myndighed
Torvegade 74
Esbjerg
6700
DANMARK
Kontaktperson: Ditte Munk Vædkild
Telefon: +45 76161444
E-mail: dij1@esbjergkommune.dk
NUTS-kode: DK032
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: http://http://www.esbjergkommune.dk/
Del II: Genstand
Køb af 5 brintbiler til Esbjerg Kommune.
Udbuddet vedrører levering af 5 brintbiler til Esbjerg Kommune (herefter benævnt ordregiver).
Derudover kan tilbudsgiver tilbyde en serviceaftale, som ordregiver kan vælge at tilkøbe i forbindelse med kontraktindgåelse.
Udbuddet gennemføres som et offentligt udbud, jf. Udbudsloven (Lov nr. 1564 af 15.12.2015)
hvilket betyder, at enhver har ret til at afgive tilbud.
Udbudsmaterialet består af:
— Udbudsbekendtgørelse
— Udbudsbetingelser med udbudsbilag A-D
— Aftale med bilag (herunder kravspecifikation).
Aftale med den vindende tilbudsgiver skal indgås på baggrund af vedlagte aftale.
Tilbudsgiver gøres opmærksom på, at der kan foretages ændringer af udbudsmaterialet efter offentliggørelse af dette, herunder ændringer af kravspecifikationen og udbudsbetingelserne. Tilbudsgiver opfordres derfor til løbende at holde sig orienteret om udbuddet.
Udbudsmaterialet er offentliggjort på www.mercell.dk
Esbjerg kommune.
Udbuddet vedrører levering af 5 brintbiler til Esbjerg Kommune (herefter benævnt ordregiver).
Derudover kan tilbudsgiver tilbyde en serviceaftale, som ordregiver kan vælge at tilkøbe i forbindelse med kontraktindgåelse.
Service aftale, gældende i 48 måneder fra købstidspunktet. Bilerne forventes at køre 10-15 000 km årligt. Pris pr. måned pr. bil:
Klargøring til syn er ikke omfattet af serviceaftalen.
Aftalen tegnes som udnyttelse af option jf. Tilbudsliste i bilag I.
Tilbudsgiver skal vedlægge de i punkt 4.1 og 4.2 krævede oplysninger til sit tilbud. Oplysninger skal gives ved at udfylde ESPD (Udbudsbilag A) og vedlægge dette dokument til tilbuddet. Vedhæftede ESPD er opbygget således, at det er markeret med blåt hvor tilbudsgiver skal udfylde noget. Det er ligeledes lavet på den måde, at hvor tilbudsgiver ikke er omfattet af hverken de obligatoriske eller fri.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Tilbudsgiver skal bekræfte, via ovennævnte ESPD (Udbudsbilag A), at tilbudsgiver ikke er omfattet af de obligatoriske udelukkelsesgrunde i udbudslovens §§ 135 og 136.
Tilbudsgiver skal derudover bekræfte, at tilbudsgiver ikke er omfattet af følgende frivillige udelukkelsesgrunde, jf. udbudslovens § 137, ligeledes i Udbudsbilag A:
— Tilbudsgiver har tilsidesat gældende forpligtelser inden for det miljø-, social- eller arbejdsretlige område i henhold til EU-retten, national lovgivning, kollektive aftaler eller de miljø-, social- eller arbejdsretlige forpligtelser, der er afledt af konventionerne, der er nævnt i bilag X til Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2014/24/EU af 26.2.2014 om offentlige udbud og om ophævelse af Europa-Parlamentets og Rådets direktiv Nr. 2004/18/EF (EU-Tidende 2014, nr. L 94, side 65), eller er omfattet af retsakter, der vedtages af Europa-Kommissionen i medfør af direktivets artikel 57, stk. 4, jf. artikel 88.
— Tilbudsgiver er erklæret konkurs eller er under insolvens- eller likvidationsbehandling, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten, hvis denne er under tvangsakkord, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende.
— Tilbudsgiver i forbindelse med udøvelsen af sit erhverv har begået alvorlige forsømmelser, der sår tvivl om ansøgerens eller tilbudsgiverens integritet.
— Tilbudsgiver har indgået en aftale med andre økonomiske aktører med henblik på konkurrencefordrejning.
— Tilbudsgiveren væsentligt har misligholdt en tidligere offentlig kontrakt, kontrakt med en forsyningsvirksomhed eller koncessionskontrakt og misligholdelsen har medført den pågældende kontrakts ophævelse eller en lignende sanktion.
— Tilbudsgiver uretmæssigt har forsøgt at påvirke ordregiverens beslutningsproces, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren har fået fortrolige oplysninger, der kan give dem uretmæssige fordele i forbindelse med udbudsproceduren, eller såfremt ansøgeren eller tilbudsgiveren groft uagtsomt har givet vildledende oplysninger, der kan have væsentlig indflydelse på beslutninger vedrørende udelukkelse, vurdering af minimumskravene til egnethed, udvælgelse eller tildeling af kontrakt, eller
— Tilbudsgiver har ubetalt forfalden gæld på under 100 000 DKK til offentlige myndigheder vedrørende skatter, afgifter eller bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til dansk lovgivning eller lovgivning i det land, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er etableret.
Tilbudsgiver skal opfylde følgende mindstekrav til økonomisk og finansiel formåen, jf. udbudslovens § 142.
— Årlig omsætning på mindst 4 000 000 DKK i hhv. 2014 og 2013
— Egenkapital på mindst 10 000 000 DKK i hhv. 2014 og 2015.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 17
København
2100
DANMARK
Telefon: +45 35291000
Internetadresse:http://www.klfu.dk
I henhold til lov om håndhævelse af udbudsreglerne m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage:
Klage over ikke at være prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har afsendt en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet prækvalificeret, hvis underretningen har angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen.
I andre situationer skal klage over udbud være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort.
2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen.
3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2.
Senest samtidig med, at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden, jf. lovens § 3, stk. 1. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i punkt VI.4.1).
Klagenævnet for Udbuds egen klagevejledning kan findes på www.klfu.dk
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
DANMARK
Telefon: +45 41715000