Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
Udbyder
Mariagerfjord Kommune
Vindere
Operationel Leasing af hybridbiler til Mariagerfjord Kommune
(24.09.2019)
KommuneLeasing
Kultorvet 16
1175 København K
Operationel Leasing af hybridbiler til Mariagerfjord Kommune
Mariagerfjord Kommune
Udbudsbekendtgørelse
Varer
Direktiv 2014/24/EU
Del I: Ordregivende myndighed
38781715
Himmerlandsgade 9
Hadsund
9560
Danmark
Kontaktperson: Asbjørn Kjærgaard
Telefon: +45 23230909
E-mail: asbjk@mariagerfjord.dk
NUTS-kode: DK
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: https://permalink.mercell.com/108310889.aspx
Internetadresse for køberprofilen: http://www.mariagerfjord.dk/
Del II: Genstand
Operationel Leasing af hybridbiler til Mariagerfjord Kommune
Udbuddet vedrører levering af 51 operationelt leasede hybrid biler til Mariagerfjord Kommune. Bilerne skal primært anvendes af Ordregivers plejepersonale i forbindelse med udkørsel til borgernes hjem.
Mariagerfjord Kommune
Udbuddet vedrører levering af 51 operationelt leasede hybrid biler til Mariagerfjord Kommune. Bilerne skal primært anvendes af Ordregivers plejepersonale i forbindelse med udkørsel til borgernes hjem.
Kontrakten omfatter bilservice, serviceeftersyn, mekaniske reparationer, ind- og udvendig vask, udskiftning af sliddele (f.eks. bremser) afhentning og udbringning af bilerne fra nærmere angivet adresse i Mariagerfjord Kommune, samt levering/afhentning af tilsvarende gratis lånebil under værkstedsopholdene over leasingperioden på 48 måneder.
Bilerne skal operationelt leases i en periode på 48 måneder fra 31.10.2019 (31 stk.) og fra d. 28.11.2019 (20 stk.).
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Tilbudsgiver skal oplyse sin egenkapital for det seneste afsluttede årsregnskab.
Det er et minimumskrav, at Tilbudsgiver ved afslutningen af det seneste regnskabsår havde en positiv egenkapital på 500 000 DKK. Har Tilbudsgiver ikke afsluttet nogen regnskabsår, er det et minimumskrav, at Tilbudsgiver kan dokumentere ved balance fra Tilbudsgivers bogholderi, at Tilbudsgiver ved afslutningen af sidste kvartal har en positiv egenkapital på 500 000 DKK. Balancen skal være attesteret af en uafhængig revisor.
Referencer.
Det er et minimumskrav at Tilbudsgiver kan anføre referencer med angivelse af minimum 1 offentlige eller halvoffentlige selskaber, hvor tilbudsgiver i løbet af de sidste 3 år har leveret operationelt leasede biler for minimum 500 000 DKK.
Fremgår af udbudsmaterialets udkast til kontrakt (bilag 4) og Bilag 3 - Tilbagelevering af personbiler.
Vindende tilbudsgiver er i hele kontraktens løbetid forpligtet til at opretholde sædvanlig erhvervs- og produktansvarsforsikring omfattende skader, for hvilke der er ansvar efter dansk rets almindelige regler. Denne forsikring skal i hele kontraktperioden holdes i kraft og være betalt. Dækningen skal for hver forsikringsbegivenhed pr. år dække minimum 10 000 000 DKK for personskade og 5 000 000 DKK for tingsskade
Garantien skal gælde i hele leasingsperioden uanset tilbudsgivers eller producentens garanti- og servicevilkår i øvrigt. Eventuelle meromkostninger til øget servicefrekvens og garantireparationer forårsaget af kørselsmønsteret er Ordregiver uvedkommende. Reparation af skader som Ordregiver er ansvarlig for, er ikke omfattet af garanti eller serviceaftalen.
Del IV: Procedure
Der vil ikke være adgang ved åbning af tilbud.
Del VI: Supplerende oplysninger
Tilbudsgiver skal bekræfte, at tilbudsgiver ikke er omfattet af de obligatoriske udelukkelsesgrunde i udbudslovens § 135, stk. 1 til 3 og § 136 (se ESPDs afsnit "Udelukkelse").
Tilbudsgiver skal derudover bekræfte, at tilbudsgiver ikke er omfattet af følgende frivillige udelukkelsesgrunde, i udbudslovens § 137 (se ESPDs afsnit: "Udelukkelse"):
— Tilbudsgiveren har tilsidesat gældende forpligtelser inden for det miljø-, social- eller arbejdsretlige område, jf. udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 1,
— Tilbudsgiveren er erklæret konkurs eller er under insolvens- eller likvidationsbehandling eller lignende, jf. udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 2,
— Tilbudsgiveren i forbindelse med udøvelsen af sit erhverv kan påvises at have begået alvorlige forsømmelser, der sår tvivl om tilbudsgiverens integritet, jf. udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 3,
— Tilbudsgiveren har indgået en aftale med henblik på konkurrencefordrejning, jf. Udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 4,
— Tilbudsgiveren påviseligt og uretmæssigt har forsøgt at påvirke ordregiverens beslutningsproces, har fået fortrolige oplysninger, der kan give tilbudsgiver uretmæssige fordele eller groft uagtsomt har givet vildledende oplysninger, der kan have væsentlig indflydelse på beslutninger vedrørende udelukkelse, vurdering af minimumskravene til egnethed, udvælgelse eller tildeling af kontrakt, jf. Udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 6
For danske virksomheders vedkommende vil der blive anmodet om en serviceattest fra Erhvervsstyrelsen som dokumentation for, at den vindende tilbudsgiver ikke er omfattet af en udelukkelsesgrund, jf. Udbudslovens § 153, og denne serviceattest må maksimalt være udstedt 6 måneder før tilbudsfristen.
Serviceattest kan rekvireres her:
https://indberet.virk.dk/myndigheder/stat/ERST/Anmod_om_serviceattest
Særligt udenlandske tilbudsgivere:
Er Tilbudsgiver ikke fra Danmark, og udsteder Tilbudsgivers hjemland ikke de relevante certifikater eller dokumenter, eller dækker disse ikke alle de relevante tilfælde, kan de erstattes af en erklæring under ed. Anvendes edsaflæggelse ikke i det pågældende land, kan der i stedet anvendes en erklæring på tro og love.
På baggrund af indkomne spørgsmål kan der ske efterfølgende ændringer i det offentliggjorte udbudsmateriale, herunder kravspecifikationen, og Tilbudsgiver skal således holde sig orienteret om eventuelle ændringer i det offentliggjorte udbudsmateriale.
Nævnenes Hus, Toldboden 2
Viborg
8800
Danmark
Telefon: +45 35291000
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Fax: +45 33307799
Internetadresse: http://www.klfu.dk
Præcise oplysninger om klagefrist(er): I henhold til LBK nr. 593 af 2.6.2016 om lov om Klagenævnet for Udbud gælder følgende klagefrister i relation til gennemførelse af udbud:
Klage over ikke at være prækvalificeret skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har afsendt en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet prækvalificeret, hvis underretningen har angivet en kort redegørelse for de relevante grunde for beslutningen, jf. lovens § 7, stk. 1.
Klage over tildeling af kontrakten skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 45 dage efter, at
Ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt.
Klage i forbindelse med indgåelse af en rammeaftale skal indgives inden 6 måneder regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiver har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere.
Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette
Ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Samtidig med indgivelse af klage skal der indbetales et klagegebyr på 20 000 DKK til Klagenævnet for Udbud.
Carl Jacobsens Vej 35
Valby
2500
Danmark
Telefon: +45 41715000
E-mail: kfst@kfst.dk
Fax: +45 41715100
Internetadresse: http://www.kfst.dk