Fakta om udbudet
Bestilling af materiale
http://eu.eu-supply.com/app/rfq/rwlentrance_s.asp?PID=261194&B=DS
Udbyder
Danske Spil A/S
Vindere
Rammeaftale om operationel leasing af biler
(14.12.2020)
Autolease, Filial Danmark – Part of the DNB Group
Bomhusvej 13, 1. sal
2100 København
Opdateringer
IV.2.2)
I stedet for:
Dato: 25-02-2020
Time: 10:00
Læses:
Dato: 02-03-2020
Time: 10:00
Rammeaftale om operationel leasing af biler
Danske Spil A/S
Udbudsbekendtgørelse
Varer
Direktiv 2014/24/EU
Del I: Ordregivende myndighed
CVR-nummer: 64011715
Postadresse: Korsdalsvej 135
By: Brøndby
NUTS-kode: DK0
Postnummer: 2605
Land: Danmark
Kontaktperson: Niclas Hørup
E-mail: nich@danskespil.dk
Telefon: +45 26708283
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: http://www.danskespil.dk
Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/62993
CVR-nummer: 33034482
Postadresse: Korsdalsvej 135
By: Brøndby
NUTS-kode: DK0
Postnummer: 2605
Land: Danmark
Kontaktperson: Niclas Hørup
E-mail: nich@danskespil.dk
Telefon: +45 26708283
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: http://www.danskespil.dk
Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/62993
CVR-nummer: 33034474
Postadresse: Korsdalsvej 135
By: Brøndby
NUTS-kode: DK0
Postnummer: 2605
Land: Danmark
Kontaktperson: Niclas Hørup
E-mail: nich@danskespil.dk
Telefon: +45 26708283
Internetadresse(r):
Overordnet internetadresse: http://www.danskespil.dk
Internetadresse for køberprofilen: https://eu.eu-supply.com/ctm/Company/CompanyInformation/Index/62993
Del II: Genstand
Rammeaftale om operationel leasing af biler
Rammeaftalen omfatter bl.a. levering af operationel leasing af biler til Danske Spil A/S, Danske Lotteri Spil A/S og Danske Licens Spil A/S (herefter omtalt som "ordregiver" som samlet betegnelse). Ordregiver anvender operationel leasing til varevogne til teknikere samt personbiler til salgskonsulenter, der servicerer ordregivers forhandlernetværk.
Ordregiver anvender desuden operationel leasing til ledere hos ordregiver. Biler til teknikere, salgskonsulenter og ledere er inddelt i gruppe 1-3. Rammeaftalen omfatter, foruden operationel leasing, service- og driftaftale, dækaftale, forsikring og autoassistance. Der ønskes tilbud på leasingaftaler af 36 måneders varighed med mulighed for forlængelse på 12 måneder. Kørselsbehovet varierer og fremgår af udbudsmaterialet.
Ordregiver påtænker desuden at indgå leasingaftaler jf. udbudsloven § 8, om ikke nærmere defineret motorkøretøjer i løbet af aftaleperioden.
Ordregiver anvender udbud med forhandling med prækvalifikaiton af maks. 3 ansøgere. Ansøgerne vil blive opfordret til at afgive tilbud. Ordregiver forbeholder sig retten til at indgå aftale på baggrund af det indledende tilbud, men forbeholder sig ret til at afholde forhandlinger. Rammeaftalens genstand er beskrevet i pkt. II.1.4.
Begrænsning af ansøgere, der opfordres til at afgive tilbud, sker efter vurdering af, hvilke ansøgere der har den højeste nettoomsætning i seneste tilgængelige årsregnskab (jf. punkt III.1.2 vedrørende den udbudte rammeaftale, jf. beskrivelsen i punkt II.2.4).
De op til 3 ansøgere, med en konditionsmæssig ansøgning og med den højeste nettoomsætning i seneste tilgængelige årsregnskab, prækvalificeres.
Del III: Juridiske, økonomiske, finansielle og tekniske oplysninger
Mindstekrav om årlig nettoomsætning på min. 24 000 000 DKK i seneste tilgængelige årsregnskab.
Mindstekrav om positiv egenkapital i seneste tilgængelige årsregnskab.
Ansøger skal indgive det fælles europæiske udbudsdokument (herefter ESPD) med følgende Oplysninger:
— Ansøgers nettoomsætning i det seneste regnskabsår,
— Ansøgers egenkapital i det seneste regnskabsår.
ESPD fungerer som foreløbigt bevis for, at ansøger opfylder mindstekrav til egnethed i relation til økonomisk og finansiel kapacitet.
Når ordregiver forlanger det, skal der fremlægges følgende dokumentation for økonomisk og finansiel kapacitet: senest tilgængelige årsregnskab.
Ved en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) skal oplysningerne afgives for hver af de deltagende virksomheder i sammenslutningen. Baserer virksomheden sig på andre enheders formåen (f.eks.et moder-, søsterselskab eller en underleverandør), skal oplysningerne ligeledes afgives for disse enheder.
Som mindstekrav kræves, at ansøger har en positiv egenkapital i det seneste tilgængelige regnskabsår.
Som mindstekrav kræves, at ansøger har en årlig nettoomsætning på 24 000 000 DKK i seneste tilgængelige årsregnskab.
Såfremt ansøgeren baserer sig på andre enheders formåen, beregnes egenkapitalen og nettoomsætningen som virksomhedens og disse andre enheders samlede egenkapital og nettoomsætning i det seneste disponible regnskabsår. Ved en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium) beregnes egenkapitalen og nettoomsætningen som virksomhedernes samlede egenkapital og nettoomsætning i det seneste disponible regnskabsår. Oplysningerne angives i ESPD afsnit IV.B.
Ingen.
Ingen.
Del IV: Procedure
Del VI: Supplerende oplysninger
Deltagelse i udbuddet kan kun ske elektronisk via det elektroniske udbudssystem jf. punkt I.3). For at få adgang til udbudsmaterialet, skal ansøger være registreret eller registrere sig som bruger. Ordregivers skades historik offentliggøres kun overfor de prækvalificerede ansøgere. Tilbudsgiver kan i henhold til proceduren i udbudsbetingelserne stille skriftlige spørgsmål til ordregiver i det elektroniske udbudssystem.
Tilbudsgiver skal som sin ansøgning indgive et ESPD som et foreløbigt bevis for de i udbudslovens § 148, stk.1, nr. 1-3, nævnte forhold. Ved en sammenslutning af virksomheder (f.eks. et konsortium), skal der indgives et særskilt ESPD for hver af de deltagende økonomiske aktører. ESPD’et skal indeholde de oplysninger, der kræves i ESPD’ets del II-V.
Såfremt ansøgeren baserer sig på andre enheders formåen, skal der indgives et ESPD for hver af de enheder, som denne baserer sig på. De relevante oplysninger for de enheder man baserer sig på er ESPD’ets del II, A+B og del III, samt de relevante dele af del IV, B, C og del V.
En økonomisk aktør kan alene være deltager i én sammenslutning af økonomiske aktører.
Samme økonomiske aktør kan dog godt være deltager i én sammenslutning og samtidig lad andre tilbudsgivere basere deres egnethed på sig eller være underleverandør til flere tilbudsgivere.
Tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse i udbudsproceduren, hvis ansøgeren er omfattet af de i udbudslovens § § 135 og 136 nævnte obligatoriske udelukkelsesgrunde, medmindre ansøger har fremlagt tilstrækkelig dokumentation for, at denne er pålidelig i overensstemmelse med udbudslovens § 138.
Tilbudsgiver vil tillige blive udelukket fra udbudsproceduren, hvis tilbudsgiveren er omfattet af den i udbudslovens § 137, stk. 1, nr. 2 nævnte frivillige udelukkelsesgrund.
Inden tildelingsbeslutningen skal den tilbudsgiver, som ordregiver har til hensigt at tildele kontrakten til, fremlægge dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i ESPD i henhold til udbudslovens § § 151-152, jf. § 153.
Underleverandører, som ansøger måtte basere sin finansielle og økonomiske formåen på, skal ved fremlæggelse af dokumentation for de oplysninger, der er afgivet i ESPD, underskrive erklæring om, at virksomheden vil hæfte solidarisk med hovedleverandøren for rammeaftalens gennemførelse, jf. udbudslovens§ 144, stk. 6.
Ordregiver kan anvende fremgangsmåden i udbudslovens § 159, stk. 5, hvis ansøgninger eller tilbud ikke opfylder udbudsmaterialets formelle krav.
Vedr. pkt. II.1.6): Rammeaftalen vil blive tildelt én leverandør, og er ikke opdelt i delaftaler.
Ikke-opdelingen i delaftaler begrundes af, at de udbudte ydelser har en funktionel og naturlig sammenhæng, som gør, at en korrekt og omkostningseffektiv kontraktgennemførelse alene opnås, hvis de udbudte ydelser leveres af samme leverandør.
Kontrakten er en rammeaftale, som ordregiver ikke er forpligtet til at foretage et bestemt træk på.
Kontraktværdien i pkt. II.1.5 er skønnet maks. Intervallet for det forventede forbrug skønnes at være 10 000 000 DKK - 12 000 000 DKK.
Vedr. pkt. IV.2.4): Tilbudsgivers ansøgning og eventuelle tilbud skal afgives på dansk.
Tilbuddet må dog gerne indeholde begreber og korte benævnelser på engelsk, såfremt det tjener til forståelse af tilbuddet, f.eks. når en angivelse eller benævnelse på dansk ikke er retvisende. Ordregiver forbeholder sig dog ret til at se bort fra de dele af tilbuddet, som ikke er afgivet på dansk.
Ordregiver evaluerer ikke prisen på de tilbudte biler i gruppe 3.
Postadresse: Nævnenes Hus, Toldboden 2
By: Viborg
Postnummer: 8800
Land: Danmark
E-mail: klfu@naevneneshus.dk
Telefon: +45 72405600
Internetadresse: https://klfu.naevneneshus.dk/
By: Viborg
Land: Danmark
I henhold til lov om Klagenævnet for Udbud m.v. (loven kan hentes på www.retsinformation.dk), gælder følgende frister for indgivelse af klage:
Klage over ikke at være blevet udvalgt skal være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage, jf. lovens § 7, stk. 1, fra dagen efter afsendelse af en underretning til de berørte ansøgere om, hvem der er blevet udvalgt, når underretningen er ledsaget af en begrundelse for beslutningen i overensstemmelse med lovens § 2, stk. 1, nr. 1, og udbudslovens § 171, stk. 2.
I andre situationer skal klage over udbud, jf. lovens § 7, stk. 2, være indgivet til Klagenævnet for Udbud inden:
1) 45 kalenderdage efter at ordregiveren har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiveren har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort;
2) 30 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte tilbudsgivere om, at en kontrakt baseret på en rammeaftale med genåbning af konkurrencen eller et dynamisk indkøbssystem er indgået, hvis underretningen har angivet en begrundelse for beslutningen;
3) 6 måneder efter at ordregiveren har indgået en rammeaftale regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiveren har underrettet de berørte ansøgere og tilbudsgivere, jf. lovens § 2, stk. 2, og udbudslovens § 171, stk. 4;
4) 20 kalenderdage regnet fra dagen efter at ordregiveren har meddelt sin beslutning, jf. udbudslovens § 185, stk. 2.
Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om hvorvidt klagen er indgivet i standstill perioden, jf. lovens § 6, stk. 4. I tilfælde hvor klagen ikke er indgivet i standstill perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen, jf. lovens § 12, stk. 1.
Klagenævnet for Udbuds e-mailadresse er angivet i punkt VI.4.1).
Klagenævnet for Udbuds klagevejledning kan findes på www.erhvervsstyrelsen.dk
Postadresse: Carl Jacobsens Vej 35
By: Valby
Postnummer: 2500
Land: Danmark
E-mail: kfst@kfst.dk
Telefon: +45 41715000
Internetadresse: http://www.kfst.dk