23948sdkhjf

Bilvaskanlæg optimerer oppetid og sparer servicebesøg

Ninki Bilvask er blandt landets største leverandører af bilvaskanlæg til et bredt udsnit af aktører i autobranchen, herunder bilforhandlere. Avanceret teknologi sikrer stabil drift, og remotesystemet ’Ninki Smart’ betyder, at 70 pct. af alle fejl på anlæggene kan klares via fjernbetjent service.

Ninki Bilvask er totalleverandør af bilvaskanlæg og leverer også kemi og vandrensningssystemer til maskinerne. Virksomheden har alle typer bilvask og leverer bl.a. til vognmænd, busvognmænd og tankstationer men i høj grad også til autoforhandlere. Virksomheden overtog forhandlingen af tyske ”Christ Wash Systems” pr. 1. maj i år og har lavet en pakkeløsning på en maskine til autoforhandlere, der er stærk på både pris og kvalitet.

”Det er en rigtig slidstærk og stabil maskine med en lav nedetid, som vi kontinuerligt arbejder på at minimere mest muligt. Vi har også stor fokus på at minimere vasketiden, for det er en væsentlig faktor hos autoforhandlerne. Fx er der ofte kø ved vaskehallen om fredagen, hvis der er åbent hus i weekenden, og derfor betyder det meget, om vasketiden er på 6 eller 3,5 minutter. Vi kan med vores maskiner gå helt ned til 3,5 minutter og stadig levere en effektiv bilvask af høj kvalitet, der ikke går på kompromis med vask eller tørring,” siger Carsten Bo Petersen, CSO/salgschef hos Ninki Bilvask. 

Det er en maskine, der er stor interesse for blandt autoforhandlerne, der ofte vasker lige så mange biler som servicestationerne og derfor har samme slid på maskinerne.

Ninki Smart løser mange problemer uden servicevogn

Der er altid fokus på at minimere nedetiden på anlæggene. Et vigtigt skridt i den forbindelse er udviklingen af Ninki Smart - et overvågningssystem, der betyder, at man på en central hos Ninki Bilvask kan se direkte ind i maskinrummene på anlæggene.

”Vi er inde i hjernen på maskinerne. Hvis der er noget galt, så får vi en alarm. Har kunden tegnet et abonnement, så løser vi problemet uden at de skal ringe til os. Kunder uden abonnement skal ringe til os, og så tager vi fat i problemet. I 70 pct. af tilfældene kan vi løse problemet fra vores central, så kunden slipper for at skulle vente på en servicevogn. Det sparer rigtig meget tid for begge parter, og i de tilfælde, hvor der er brug for en servicevogn, så ved vi rigtig meget om fejlen på forhånd og har derfor typisk de rigtige reservedele med,” siger Carsten Bo Petersen.

Den sparede transport gør det også til en bæredygtig løsning, og bæredygtighed handler også om genbrug af vand. Her tilbyder Ninki Bilvask også et biologisk vandrensningsanlæg, som de selv har udviklet, som betyder, at 80 pct. af vandet genbruges.

”I dag kan man også få Svanemærket sin vaskeproces, de kemikalier, der anvendes, og hele vaskehallen. Når vi i forbindelse med nye installationer byder på en vaskehal, så gør vi det efter de specifikationer, som Eco Label stiller som krav til en Svanemærket vaskehal,” siger Carsten Bo Petersen.

Maskiner kan vaske bredere og længere

Han tilføjer, at kunderne også kan få bilvaskanlæg, der i høj grad er tilpasset specifikke krav i forhold til bredder og længder. I udviklingen af maskinerne er der arbejdet med, at man kan udvide de indvendige dimensioner uden, at det fylder mere udvendigt. I praksis betyder det, at man nu får mere bredde og længde til bilvasken i den samme vaskehal.

”Der er også udviklet det, der hedder en vognforskyder. Et mobilt dæk, som gør, at når vaskemaskinen kører den ene vej, flyttes bilen den anden vej - en løsning, som flere og flere autoforhandlere vælger. Hvis man fx har en vaskehal på 7,5 meter i længden og skal vaske en af de dyre sedaner på 5,2 meter, så kan det ikke lade sig gøre. Men det kan det med vognforskyderen,” slutter Carsten Bo Petersen.

Om Ninki Bilvask

Ninki Bilvask er totalleverandør af bilvaskanlæg og leverer også kemi og vandrensningssystemer til maskinerne. Vi har også udviklet ’Ninki Smart’ remote system, der har fat i anlægget helt ud til forbrugerniveau. Derved er det sjældent, at nogen kører forgæves, når der skal vaskes bil. Og har du et ubemandet anlæg monterer du en ”MultiPay” betalingsterminal for en optimal kundeoplevelse. Ninki´s nye website kan besøges på ninkibilvask.dk.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079