23948sdkhjf

Ny lovgivning gør hverdagen lettere

CAC’s webkatalog Onlineautodele.dk er blevet opdateret med en ny funktion. Nu kan der nemlig søges på registreringsnummer direkte i Onlineautodele.dk.
Det har længe været et ønske at tilbyde denne funktion, men først nu har myndighederne givet tilladelse til at frigive denne søgemulighed.

Brugervenligheden bliver væsentligt forbedret, når det er muligt at søge på registreringsnummer direkte i Onlieautodele.dk-kataloget uden først at skulle finde et typegodkendelsesnummer for eksempel via Biltorvet. Fremover tastes blot et registreringsnummer direkte i webkataloget og herefter vises den rigtige bil uden yderligere søgning.

- Vi har længe ønsket denne funktion, da den har en væsentlig betydning på værkstederne, idet den gør hverdagen meget lettere. Vi arbejder hele tiden på at have branchens mest brugervenlige webkatalog, men i dette tilfælde har myndighederne været en stopklods, der nu heldigvis er ophævet med hjælp fra brancheforeningen Autig, udtaler CAC’s projektchef Asger Poulsen.

Med det nye tiltag har Onlineautodele.dk fået tilføjet endnu en force. Kataloget er udviklet med vægt på brugervenlighed. Det gør, at det blandt andet er integreret med Autofrontalen, Helios, Notaplan og Vivid Tekniske Data. Herudover er det lynhurtigt at se dagens bestillinger via web og med mulighed for at printe faktura. Bestillingslisten kan gemmes som et tilbud, så det er let at bestille varerne, når kunden kommer for at få lavet bilen uden først at skulle finde varerne i kataloget igen. Vareprogrammet i onlineautodele.dk er bredt og dermed er der mulighed for at bestille alt, der er behov for på et værksted – lige fra oliefilter til kaffe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067