23948sdkhjf

Pris til transportør

Dansk Auto Logik hædres for kvalitet og præcision af Toyota.
Dansk Auto Logik A/S, som er Danmarks største autotransportør, er af Toyotas europæiske hovedkontor blevet tildelt en pris for at levere en ekstraordinær god kvalitet og præcision ved transport af fabriksnye biler til Toyota forhandlere.

Den fornemme 1. plads blandt alle Europas autotransportører er opnået ved at sammenligne evnen til at overholde en leveringsaftale og samtidig kunne dokumentere en lav skadesfrekvens i hele 2009. Prisen for den bedste autotransportør i Europa vil blive overrakt sidst i april måned i Bruxelles.

I lighed med øvrige lande anvender Toyota to leverandører i Danmark. Dansk Auto Logik leverer fabriksnye biler til forhandlere vest for Storebælt og har samtidig til opgave at flytte biler mellem forhandlere i hele landet. Toyota-forhandlere øst for Storebælt får de fabriksnye biler leveret med anden autotransportør.

I 2009 kørte Dansk Auto Logik mere end 90.000 biler ud til forhandlere i Danmark, og af disse blev 99,6 procent leveret til tiden, oplyser selskabet.

- Vores mål er at levere alle biler til tiden. Målet er realistisk på grund af vores størrelse og antallet af autotransportere, vi har i anvendelse. Jo flere importører man kører for, desto større grundlag er der for at køre ud til alle byer hver eneste dag. Samtidig har vi en medarbejderstab, der sætter en ære i, at en aftale skal overholdes, hvilket alt sammen gør, at vi opnår så flotte leveringstal. Det er naturligt, at vi har den bedste leveringsevne på det danske marked, men at vi ligefrem er den bedste af Toyotas autotransportører i hele Europa, gør os bestemt stolte, udtaler direktør Kurt Rath.

Dansk Auto Logik har for lang tid siden set fordelene ved et kvalitetsstyringssystem og blev allerede i 2002 certificeret første gang efter ISO 9001. I 2005 blev selskabet endvidere miljø-certificeret efter ISO 14001 normen.

- Vi er sikre på, at vores lave skadesfrekvens skyldes en vedvarende fokus på kvalitet. Det er en del af virksomhedens kultur at reagere på de fejl, vi begår, så de undgås fremadrettet. Derfor er Toyotas anerkendelse et fint klap på skulderen, der viser os, at vores indsats giver mening, siger driftsdirektør Steffen Yde.

Dansk Auto Logik har tidligere modtaget tilsvarende europæiske anerkendelser. Sidst det skete var i 2005, hvor Ford-organisationen kvitterede med deres Q1-pris for et veludført arbejde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094