23948sdkhjf

Bilhus vokser mod nord

Aunsbjerg Peugeot udvider med forretning i Horsens.
Ved udgangen af maj 2010 overtager Kolding-firmaet Aunsbjerg Nielsen A/S, det nuværende Peugeot i Horsens. Det sker som et led i et generationsskifte, hvor de fire brødre bag Karl Aksel Hald A/S har ønsket at trække sig ud af virksomheden.

- Vi har drevet Peugeot-forretningerne i Kolding og Haderslev gennem en årrække, så da vi blev opmærksomme på, at Karl Aksel Hald A/S var til salg, så vi det som en oplagt mulighed for at udvide vores forretningsområde mod nord, og vi ser meget frem til at drive forretning i Horsens, udtaler Alex Aunsbjerg Nielsen, direktør i Aunsbjerg Nielsen A/S.

Karl Aksel Hald A/S har en lang historie som Peugeot-forhandler i Horsens. Helt siden 1961 har familievirksomheden repræsenteret den franske løve i Horsens området.

- Vi stod overfor et valg om vi skulle vokse og åbne flere forretninger eller lade andre komme til. Forretningen har været en stor del af vores liv, lige siden vi blev født, og derfor var det en svær beslutning. Vi kender Aunsbjerg Nielsen A/S som gode kollegaer, og vi synes, at et salg til dem var den bedste mulighed for at fremtidssikre forretningen og ikke mindst medarbejderne, siger Peter Hald, en af de fire brødre, der nu sælger Karl Aksel Hald A/S.

Vil være lokal

Den nye ejer har dog næsten lige så lang en historie med Peugeot. I 1987 fik den nuværende hovedaktionær Alex Aunsbjerg Nielsens far, Niels Aunsbjerg Nielsen, overdraget Peugeot forhandlingen i Kolding. I 1997 blev der gennemført et generationsskifte, hvor Alex Aunsbjerg Nielsen overtog firmaet, og den 1. januar 2004 indtrådte Morten Buus som partner i Aunsbjergs aktiviteter. Det skete på et tidspunkt, hvor Aunsbjerg Nielsen A/S var ved at etablere sig i Haderslev. Den 1. april 2004 blev dørene slået op for Peugeot Haderslev, i et nybygget, 1400 kvadratmeter stort bilhus.

- Vi er meget fokuserede på at være i tæt kontakt med vores kunder. Nærhed og kundetilfredshed er nøgleordene i alt, hvad vi foretager os. Samtidig er vi meget opmærksomme på at være synlige lokalt, og vi vil frem for alt opfattes som en lokal bilforretning. Samtidig tror vi på, at det vil være et gode for kunderne, at de handler i en forretning, som er en del af en lidt større forhandler gruppe, der kan købe stort ind til de rigtige priser, udtaler Alex Aunsbjerg Nielsen.

Flere ben

Med overtagelsen af Peugeot i Horsens har Aunsbjerg gruppen nu omkring 100 medarbejdere. Den daglige ledelse af Peugeot forretningen i Horsens, vil blive varetaget af Alex Aunsbjerg Nielsen, og i samme forbindelse overtager Morten Buus roret i Peugeot forretningen i Kolding.

Ud over de nu snart tre Peugeot-forretninger, driver Aunsbjerg i forening med et direktør-partnerskab en separat Suzuki/Mazda forretning i Kolding på 6. år. Foruden driver gruppen en større aktivitet med SkadeXperten.dk, som er et selvstændigt pladeværksted, der reparerer alle bilmærker. Endelig drives to afdelinger af klargøringscentret Ziebart Tidycar, en ved siden af SkadeXperten i Kolding og en i forbindelse med Peugeot Haderslev.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08