23948sdkhjf

Prisuddeling tilsat blærerøv

Traditionen tro bød det årlige kædeseminar i LAKexperten på uddeling af diverse priser. Årets LAKexpert blev Brian Jensen fra LAKexperten - Aalestrup.
Godt nok underholdte "blærerøven" Mads Christensen deltagerne på LAKexpertens kædeseminar lørdag aften. Men der var dog også blandt tilhørerne nogle, som havde grund til at skyde brystet frem. Blandt andre Brian Jensen fra LAKexperten - Aalestrup, som blev hædret med titlen som Årets LAKexpert.

"Han bakker altid op omkring kædens beslutninger, giver sin mening til kende og bidrager med input – kort sagt, så er han bare kædemand af den rette støbning og han viser vejen frem for samarbejdet og sammenholdet", lød det blandt andet i motivationen bag kåringen.

For den sindige og beskedne jyde kom kåringen dog nærmest som et chok.

- Jeg havde ikke set det komme overhovedet. Men jeg føler selv, at jeg har gennemgået en kæmpemæssig personlig udvikling og en kæmpemæssig forretningsmæssig udvikling ved at deltage mest muligt i de tilbud, som kæden tilbyder. Det tror jeg alle både kan se og høre, udtaler Brian Jensen.

Selv mener Brian Jensen, at han efter fem år som selvstændig var gået lidt i stå.

- Hvis ikke man møder andre mennesker fra branchen og holder sig opdateret på, hvad der sker, så er der en risiko for, at man går i stå. Og det oplevede jeg. Derfor besluttede jeg mig for, at der skulle ske noget nyt. Og jeg kan kun sige, at det er helt vildt, hvad jeg har fået ud af samarbejdet og mødet med mine kolleger i LAKexperten, siger Brian Jensen, der i øjeblikket er i gang med et lederudviklingsprogram, ligesom han også har sendt en af sine tre medarbejdere på efteruddannelse i LAKexperten-regi.

"Årets initiativ" tilfaldt Jesper Elkjær og Kenneth Elkjær-Petersen (LAKexperten - Kastrup) for deres 3-dages workshop med airbrush-ikonet Craig Fraser fra USA. Prisen som "Årets fighter" delte Leon Clausen (LAKexperten - Vamdrup) og Elisabeth Christensen/Kasper Pedersen (LAKexperten - Horsens) for deres vedvarende fight for nye kunder og bedre indtjening. Slutteligt blev Henrik Buch (LAKexperten - Svendborg) hædret med prisen "Årets kvantespringer", for med stort engagement at påbegynde en personlig udvikling i forhold til salg og kundesamarbejde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078