23948sdkhjf

Årets leverandør for 18. gang

GM-hæder til Mann + Hummel.
Mann + Hummel, som udgør hovedparten af filtersalget hos CAC, er for 18. gang i træk blevet udnævnt som årets leverandør af General Motors. Det tyske selskab fik prisen for sit væsentlige bidrag til GM’s globale resultater. Den 18. årlige prisuddeling blev afholdt på GM’s tekniske center i Michigan i USA. Mann + Hummel er det eneste selskab, som har modtaget denne pris fra GM hvert år i træk.

- Hos CAC er vi ikke overrasket over, at Mann + Hummel endnu engang har vundet denne pris. Vi lægger vægt på at have varer fra producenter, der står inde for et højt kvalitetsniveau. Det forventer vores kunder af os, og det sætter vi som distributør en ære i at kunne levere. Mann + Hummel leverer et produkt, der lever op til nutidens krav og specifikationer og hele tiden udvikles i henhold til nyeste teknologi, udtaler CAC’s indkøbschef, Thomas Lund.

GM’s pris som årets leverandør begyndte som et globalt program i 1992. Vinderne udvælges af et globalt team af ledere fra indkøb, konstruktion, fremstilling og logistik, som baserer deres beslutninger på leverandørresultater inden for kvalitet, service, teknologi og pris.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078