23948sdkhjf

Uheldige Michel Nykjær

Michel Nykjær har ikke fået den bedste start i det ambitiøse projekt som deltager i hele WTCC-serien, VM for standardvogne. Nykjærs promotor og økonomiske støtte Henrik Lind fra Pole Position Denmark, udtalte ved sæsonstarten, at Michel Nykjær har potentialet til at bliver vinder af serien. Men det flasker sig ikke rigtig for den dygtige danske mester og dobbelte vinder af EU Cuppen.

Efter de første to afdelinger i Curitiba i Brasilien lå han placeret på en niendeplads i sin Seat Leon TDI, efter et kaotisk regnvejr, og ved det seneste løb i marokkanske Marrakech lykkedes det heller ikke, selv om han havde en fin startposition som nummer seks i første afdeling. Der var masser af kaos ved starten. Michel Nykjær sluttede længere nede i feltet, og ligger nu placeret som nummer 11, og nummer to som den nyeste rookie i klassen.

Nykjær nåede dog at køre en af de hurtigste tider, før han desværre ramte muren under tidtagningen.

De to afdelinger i Marrakech blev vundet af henholdsvis G. Tarquini, Seat, Leon, foran R. Huff, Chevrolet Cruze, og af A. Priaulx, BMW 320i, foran Y. Muller, Chevrolet Cruze. Tarquini fører serien med 70 points foran Muller med 63 points og Huff med 46 points. Næste afdeling er på Monza den 23. maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078