23948sdkhjf

17.000 så på vilde biler og babes

Lækre ombyggede biler, scootere og dragracere, drifting biler, søde piger og meget andet blev 23.-25 april vist frem i Dronning Margrethe Hallerne for 17.000 besøgende publikummer - et flot besøgstal, melder de tilfredse arrangører.

Styling, custom og ombygninger var i højsædet, og der blev holdt konkurrencer i forskellige kategori, blandt andet Danish Tuner Awards, hvor vinderne går videre til den nordiske finale i Stockholm, Nordisk Tuner Awards, hvor de danske biler tidligere har vundet en pæn del af præmierne.

Ved Scooter Awards viste de unge scooter freaks, hvad de kan, og det må siges, at de kan deres håndværk, for der var virkelig kræset om de små tohjulede køretøjer.

På Streetfire Motor Park var mere end 60 toptunede baghjulstrukne biler, med adskillige hundrede heste under hjelmen, mødt op for at give den max gas og brænde gummi af. Der blev gået til stålet og ikke lagt fingre imellem, når drifterne fyrede den af på banen. Flere publikummer købte sig en tur i bilerne - og nød det, kunne man se, når de stod ud.

Der blev kørt konkurrence i de to klasser PRO og Rookie, hvor PRO er for de garvede med styr på bilen.

Alle resultaterne og masser af fotos kan ses på www.streetfire.dk, hvor der bliver lagt op til et endnu vildere Fast&Furious 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094