23948sdkhjf

Ny formand for autolakererne

Poul Erik Christensen siger farvel efter syv år på posten på FAI’s generalforsamling på fredag den 24. september.
Valg af formand er punkt nr. 6 ud af dagsordenens ti punkter, når Foreningen for Auto- og Industrilakerere (FAI) på fredag den 24. september holder generalforsamling på Hotel Trinity ved Fredericia.

Den 65-årige Poul Erik Christensen genopstiller således ikke. Foreningens kandidat til at efterfølge den afgående formand er 56-årige Lasse Jæger Jensen, Lakspecialisten i Århus, som har været med i bestyrelsen i adskillige år.

Generalforsamlingen begynder med frokost kl. 12-13, hvorpå fuldmægtig i Konkurrencestyrelsen, Karen Berg, kl. 13-13.45 vil tale over emnet "Hvad siger Konkurrenceloven om samarbejde". Kl. 13.45 til cirka 16 foregår selve generalforsamlingen.

I øvrigt har hovedbestyrelsen tre mindre forslag til ændring af foreningens vedtægter.

Nordjysk lune

Poul Erik Christensens virksomhed, Automaleren Hjørring A/S, blev indmeldt i FAI i 1987, og Poul Erik blev indvalgt i lokalbestyrelsen for nordjysk afdeling i 1991, hvor han fungerede som sekretær fra 1992 til år 2000. I 2002 afløste han Keld Nielsen som lokalafdelingsformand i nordjysk afdeling og trådte dermed ind i FAI’s hovedbestyrelse. Ved Rasmus Posts fratræden på grund af sygdom i november 2003 blev Poul Erik Christensen konstitueret som landsformand og i efteråret 2004 derefter valgt.

Poul Erik blev genvalgt som landsformand i 2006 og 2008 og har siddet som landsformand frem til generalforsamlingen på fredag, hvor han efter eget valg ikke genopstiller.

Poul Erik Christensen har beklædt en række tillidsposter, især inden for uddannelsesområdet, hvor han har ydet en meget stor indsats for faget:

Medlem af Malerfagets Faglige Fællesudvalg siden 2003

Formand for det lokale uddannelsesudvalg på Silkeborg Tekniske Skole

Medlem af bestyrelsen for Silkeborg Tekniske Skole

Medlem af bestyrelsen for Håndværksrådet

Medlem af FAI’s teknik- og uddannelsesudvalg

Medlem af Uddannelsesudvalget i Håndværksrådet

Medlem af Autoudvalget i Håndværksrådet

Bestyrelsesmedlem af ABAS (Autobranchens Affaldsservice)

Bestyrelsesmedlem i Auto & Miljø

Poul Erik sørgede for, at der blev etableret et Danmarksmesterskab for vognmalere, og at Danmark igennem FAI og Silkeborg Tekniske Skole er repræsenteret i DK Skills og World Skills.

Poul Erik har med sit nordjyske lune og politiske fingerspidsfornemmelse sørget for en konstruktiv og fremadrettet dialog, såvel ekstern som internt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218