23948sdkhjf

Øget konkurrencekraft og forbedret serviceniveau

Mekonomen har de sidste måneder løbende forbedret sin position på det danske marked for autoreservedele og tilbehør og kan nu også tilbyde en totalløsning inden for OE-dele.
I bestræbelserne på at gøre billivet enklere for kunderne har Mekonomen udvidet sin produktpalette til også at omfatte OE-dele og har med virkning fra 1. april 2010 købt majoriteten i Autodele Syd ApS.

- Vore kunder har løbende efterspurgt et set up på OE-dele, og det har vi naturligvis lyttet til, udtaler adm. direktør Lars From.

- Derfor var det os magtpåliggende at finde og tilbyde markedets bedste og mest konkurrencedygtige løsning omkring OE-dele således, at vi kunne styrke vore kunders position på markedet. Det kan vi tilbyde nu, fortsætter han.

Den tidligere ejer, Flemming Skovshoved, er fortsat minoritetsejer og fortsætter som daglig leder i selskabet. Om grunden til at sælge majoriteten i selskabet siger Flemming: - Jeg har hele tiden været opmærksom på, at en af hovedforudsætningerne for markant vækst i selskabet var en alliance med en ledende grossist, og som Skandinaviens største grossist må man jo sige, at Mekonomen er det naturlige valg.

Også til Norge og Sverige

Udover at kunne tilbyde OE-dele til Mekonomens danske kunder er det hensigten at udnytte konceptet til også at omfatte Mekonomens andre skandinaviske kunder i Norge og Sverige.

- Således kan vi maksimere værdien af den investering, vi har foretaget, og vi vil i den kommende tid kontakte vore kunder og forklare præcist, hvilke fordele de har ved det nye koncept, og herefter vil vi rulle det ud over hele Skandinavien, siger Lars From.

Med dette tiltag kan Mekonomen med rette siges at være total leverandør samt, at man gør billivet enklere for kunderne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08