23948sdkhjf

Glemt Aston Martin til superpris

Det var lidt af en sensation i veteranbilkredse, da man på en gård i England fandt en bil, som viste sig at være en Aston Martin DB2/4 Mk.III Drophead - og tilmed kørt af den tidligere ejer af Aston Martin, David Brown. Bilen har været "glemt" i mere end 30 år, og kom på auktion forleden, som den blev fundet med masser af restaurering forude.

Auktionsselskabet Barons Auctions havde sat en pris på 890.000 kroner, som hurtigt blev nået med opkøbere fra det mest af kloden, og tilbud fra Hongkong, Østrig, Polen, Schweiz og Tyskland. Bilen endte med at blive solgt for mere end det dobbelte; 1,9 millioner kroner til en engelsk samler, der må koste en del på restaurering.

På samme auktion blev der solgt ældre fine biler for den nette sum af små syv millioner kroner. De andre biler, som gik for høje beløb, var blandt andet en Ford Cortina Mk1 Lotus, der gik for små 400.000 kroner, en Rolls Royce Silver Seraph, årgang 2000, for samme beløb, hvilket kan synes som småpenge i forhold til nyvognspriserne. Biler som Jaguar E S3 Roadster årgang 1972 og Bentley RR SI Saloon, 1958, samt Maserati Mexico 1972 og mange flere fine biler var under hammeren samme dag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094