23948sdkhjf

Nye vaskesystemer sikrer hurtigere klargøring af fabriksnye biler

Den danske bilimportør Skandinavisk Motor Co. A/S har netop taget to nye miljøvenlige systemer til bilvask i brug hos deres samarbejdspartner Semler Bil Logistik A/S i Ringsted og Vamdrup.
Semler Bil Logistik modtager, opbevarer og flytter op til 50.000 fabriksnye biler om året for Skandinavisk Motor Co. Når de nye biler ankommer på togvogne direkte fra fabrikken, placeres de på de store terminalområder, inden de skal klargøres og transporteres videre til autoforhandlerne.

Det er til denne klargøringsproces, at Semler Bil Logistik har valgt at benytte sig af Dansk Auto Vasks anlæg og ekspertise.

De nye vaskesystemer er udviklet i et tæt samarbejde med Dansk Auto Vask, som har været totalleverandør på de nøglefærdige anlæg, der er bygget op omkring forskellige vand- og højtrykssystemer inklusive vaskemaskiner og komplette vandbehandlingssystemer. Op til 85 procent af vandet renses og genbruges.

I Ringsted er vaskeanlægget monteret i en eksisterende bygning. I Vamdrup har Dansk Auto Vask udover selve anlægget stået for opførelsen af vaskehal inklusive teknikrum, sandfang, olieudskiller og diverse tanke under jorden.

- Vi ønskede, at vores håndtering og klargøring af den enkelte bil skulle ske til en fast omkostning, så vi undgik overraskelser. Det er nu lykkedes for os. Dansk Auto Vask har leveret det nøglefærdige anlæg, der fungerede på fuld tryk fra dag ét. Desuden har vi etableret et samarbejde med Dansk Auto Vask så deres medarbejdere, der har den nødvendige ekspertise, klargør vores biler. I dag kan vi således garantere vores kunder håndtering og levering af biler fra dag til dag, siger adm. direktør Kurt Rath, Semler Billogistik A/S.

- Vores vaskeanlæg kan klare op til 200 biler i døgnet. Vi mærker stigende interesse hos bilimportører for en dialog om vores løsninger. Mange importører har som Semler behov for en effektiv klargøring og vask af deres biler til en fast omkostning. Vi leverer et fuldt funktionsdygtigt anlæg og stiller medarbejdere til rådighed, der sikrer, at håndtering og klargøring af bilerne sker fra dag til dag inden for de aftalte rammer, siger adm. direktør Ole Madsen, Dansk Auto Vask ApS.

Et nøglefærdigt vaskeanlæg koster cirka to millioner kroner og betjenes af fire medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08