23948sdkhjf

Ny direktør i Bilbranchen

René Tønder Nielsen bliver ny branchedirektør i Bilbranchen i DI.
Bilbranchen har fået ny direktør efter at have stået uden fast daglig leder i et halvt år, idet 43-årige René Tønder Nielsen tiltræder jobbet om godt en måned. Efter seks år på posten forlod Elly Kjems Hove Bilbranchen under Dansk Industri fra nytår for at tiltræde som direktør for DI Byggematerialer, og hun blev afløst af Jesper Juul Jensen som direktør for Bilbranchen, men allerede med udgangen af marts forlod den ligeledes 43-årige Jesper Juul Jensen posten.

Bilbranchen er en selvstændig forening i DI med knap 500 medlemmer fordelt på cirka 830 forretninger. Medlemmerne arbejder som forhandlere, værksteder og underleverandører.

René Tønder Nielsen har mange års branchekendskab gennem job som direktør for en bilimportør, et bilfinansierings-/leasingselskab samt to store detail-bilforretninger. Han har desuden arbejdet i branchen i England, USA og Italien. René Tønder Nielsen har blandt andet en toårig lederuddannelse hos General Motors Intl. bag sig.

René Tønder Nielsen stiftede i 2005 rådgivningsvirksomheden udvikling a/s og har drevet denne siden.

Som branchedirektør for Bilbranchen skal René Tønder Nielsen blandt andet ar-bejde med rådgivning af DI’s medlemmer inden for bilbranchen og varetage branchens interesse i forhold til blandt andre politikere og myndigheder.

René Tønder Nielsen tiltræder stillingen den 1. december 2010.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094