23948sdkhjf

En hel dag om elbiler

Konference i Eigtveds Pakhus om elbiler og infrastruktur den 27. september.
Transportsektoren står i dag for 21 procent af den samlede CO2- udledning i Danmark. Den globale opvarmning, olieknaphed samt politisk regulering nødvendiggør introduktion af nye energikilder, herunder el. Introduktion af el i transport forudsætter helhedstænkning, samarbejde på tværs af transportsektorer, energisektorer, virksomheder, vidensinstitutioner og myndigheder samt en kombination af flere forskellige indsatsområder. Derfor vil Transportens Innovationsnetværk med en konference mandag den 27. september kl. 9 til 16 i Eigtveds Pakhus i København stille skarpt på elbiler og infrastruktur samt de udfordring og muligheder, de bibringer.

Der er fælles formiddag kl. 9 til 12 med indlæg af blandt andre Vibeke Rovsing Lauritzen, chef for Eksportrådet, klima- og energiminister Lykke Friis, Better Place, Henrik Isaksen, ChoosEV, Lærke Flader, Dansk Elbil Alliance, og Kjeld Nørregaard, Teknologisk Institut.

Kl. 13-16 foregår der tre workshops: Mød leverandørerne af elbiler, mød infrastrukturudbyderne og mød komponentleverandørerne.

Deltagelse er gratis men tilmelding er nødvendigt. Tilmelding sker via www.tinv.dk under kommende konferencer senest onsdag den 22. september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063