23948sdkhjf

Rusten garanti om undervognsbehandling

Viby Undervognscenter er udtrådt af Suvo’s Anti-rustforening, alligevel gives der garanti på Suvo.
I et brev trykt med Suvo-logo og Suvo Anti-rust garanti 18 år logo, afsendt fra Viby Undervognscenter i slutningen af januar 2011 til en privatkunde, gør centret opmærksom på, at det nu er to år siden bilen sidst blev behandlet på Viby Undervognscenter, og at bilen nu skal genbehandles for at opretholde Suvo anti-rustgarantien. Ikke noget bemærkelsesværdigt i det, men da kunden henvendte sig til et Suvocenter, der lå nærmere, lød det fra indehaveren af Østjysk Undervognscenter i Østjylland, Søren Giversen, som for nylig er tiltrådt som formand for Suvo’s Anti-rust garantiforening: "Han er jo slet ikke med i vores garantiordning, så han kan ikke give nogen som helst garanti på Suvo rustbehandlinger. Ikke desto mindre kan man den 9. marts 2011 på Viby Undervognscenters hjemmeside læse følgende:

Suvo Anti-Rust fremtidssikrer kvalitetskontrollen af firmaets undervogns-behandlinger. Fremover bliver det en uvildig instans, Applus Bilsyn, som foretager kontrollen på udervognsbehandlingerne. For at sikre, at Suvo anti-rust-undervognsbehandlingerne også fremover er af bedst mulige kvalitet, vil firmaet lade Danmarks største og mest tilgængelige bilsynsvirksomhed, uvildige Applus Bilsyn, kontrollere om behandlingen er udført korrekt.

Længere nede på siden er der denne oversigt: Herunder finder du et udvalg af vores leverandører.

Tektrol, Autosam, Suvo. Herunder finder du et udvalg af vores kunder

Koch Biler A/S, Via Biler, Finn Allan Eriksen Automobiler, Maul Biler, Nellemann, Opel Viby, Pro Biler (Toyota Odder), Iveco Århus, Citroën Viby og Sondrup Bilcenter.

Er udtrådt af ordningen

Søren Giversen fra Østjysk Undervognscenter i Østjylland er meget overrasket og fortæller, at Viby Undervognscenter er udtrådt af garantiordningen med virkning fra den 31/12-2010.

- Vi er kede af, at denne sag er dukket op, og vi er da også kede af, at der i brevet klart gives udtryk for, at en rustbehandling hos dette firma er ensbetydende med en sikring via vores Suvo anti-rust garantiordning, selv om dette firma ikke er med i garantiforeningen. Vi vil tage det op i bestyrelsen omgående - sådan en sag kan vi ikke sidde overhørig, siger Søren Giversen, som understreger, at de kunder, der måtte være berørt af sagen, vil opretholde deres garanti.

Kasserer i Suvo’s garantiforening, Martin Mortensen fra Herning Undervognscenter, er også ked af sagen, og han fortæller, at sådan en sag har det med at ramme alle i branchen.

- Jeg kan bekræfte, at Viby Undervognscenter med virkning fra årsskiftet er udtrådt af garantiforeningen. Yderlige vil de berørte erhvervskunder få besked, og at vi vil holde de berørte kunder skadesfri i enhver henseende.

Direktør for LHB Group, Palle Pedersen, som har agenturet på blandt andet Suvo-rustbeskyttelsesprodukterne fortæller, at samarbejdet med Viby Undervognscenter allerede ophørte med virkning fra 14/4-2010. Yderligere vil han citeres for, at Viby Undervognscenter ikke er et Suvo-center, og at man fra LHB Group’s side med virkning fra 14/4-2010 er ophørt med at sælge Suvoprodukter til firmaet.

Fortsat garanti

Over telefonen bekræfter Rune Grevsen, at han er udmeldt af Suvo garantiforeningen med virkning fra årsskiftet. Han fortæller, at han stadig kan behandle med Suvo, og at han nu giver garanti på helt op til 30 år.

- Jeg kan fortsat give garanti på Suvo rustbeskyttelse, men det er i et nyt regi kaldet Undervognsgaranten. Der bliver stadig behandlet med Suvo - forskellen er blot, at jeg nu giver en længere garanti, men vi anvender også Tektrol, forklarer Rune Grevsen. Til spørgsmålet om brevene med Suvo-logoet, der sendes ud til kunderne, var der ikke rigtigt noget svar, udover at der bliver nævnt, at brevpapiret er lidt forældet, men Rune Grevsen, understreger, at der stadig ydes garanti.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084