23948sdkhjf

Godt arbejde af Nykjær i Valencia

Michel Nykjær, der stiller op i WTCC-serien, VM for standardvogne i år, har gennemført den sidste test før åbningsløbet i Brasilien den 7. marts. Det gik som det skulle i teamet sammen med verdensmesteren, den tidligere Formel 1 kører Gabrile Tarquini, der stod klar til et modtage den danske DTC mester på banen i Valencia. Han forventes at køre i samme spanske Sunred Team, også i Seat Leon TDI.

Tiderne for Michel Nykjær var gode. Efter at Gabriele Tarquini havde kørt nogle omgange på den regnvåde, fire kilometer lange bane, for at sikre sig at bilen var tip-top, var det Nykjærs tur. Da tidtagningen var ovre, viste det sig, at Nykjær havde kørt et sekund hurtigere end vinderen af sidste års privatcup, og kun et halvt sekunde langsommere end verdensmesteren.

- At slå Tom Coronel var mit første mål. Med Tarquini tager det nok lidt længere tid, udtalte en meget tilfreds Nykjær efter testen, som har det mål i år, at vinde privatkørernes cup i år.

Seat har i år trukket sig officielt ud af WRCC-serien med fabriksbiler, men de fortsætter med at yde støtte til flere private teams.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085