23948sdkhjf

Malerkabine reducerer arbejdet

At det kan betale sig at shoppe rundt fandt man hos Autoglans ud af, for de fik en ny malerkabine til halv pris.
Når man står inde på malerværkstedet på Søbakkevej nummer 9 i Odder, er det stort set kun sporene i gulvet, som minder om, at her stod den gamle malerkabine.

Den var placeret, som datidens malerkabiner ofte var, nemlig centralt i værkstedet. Placeringen betød også, at når en bil skulle ud på værkstedet efter lakering, skulle der åbnes hele to porte - den ud for malerkabinen og dernæst en af de to naboporte for at få bilen ind på værkstedet igen.

Sådan er det ikke mere, for den nye malerkabine fra Ventherm er nu placeret i gavlen, og udover at spare tid og plads siger daglig leder, Åge Juul Sørensen, at den også har giver mange andre besparelser.

- Man kan vist roligt sige, at tiden var løbet fra den gamle kabine, for den var fra 1967, og den har dermed gjort det godt, forklarer Åge Juul Sørensen.

- Da jeg hentede tilbud ind på malerkabiner, lød de på nogenlunde samme beløb, men da jeg fik tilbuddet fra Ventherm, lød det kun på den halve pris. Selvfølgelig forhørte jeg mig nærmere, og efter en snak om anlægget og helhedsløsningen for opsætning og monteringen sagde jeg ja til tilbuddet fra Ventherm.

Bedre dagligdag

- Med den nye kabine kan vi nu planlægge vores dage bedre, og det skyldes ikke mindst dens meget hurtige opvarmningstid. Resultatet har været, at vi nu kan få flere biler igennem. Men den har også reduceret den tid, vi bruger på polering og efterbehandling, foruden den giver en langt bedre gennemtørring end før , lyder det fra Åge Juul Sørensen.

- Dens udsugning er så kraftig, at vi nu kan male flere ting ad gangen uden at være bange for at få iblandet pletter fra en anden farve, og samtidig sætter malingen sig nu bedre end før. I kraft af den nye kabine er helt tæt, går der ikke megen varme til spilde, men hvor meget vi har sparet på varmeudgifterne, har jeg ikke gjort op, fordi det er svært at sammenligne denne vinter med de tidligere, men alligevel jeg er sikker på, at vi også vil kunne se en besparelse her.

Det hele til det halve

Forklaringen på, at Ventherm kan sælge og opstille malerkabiner til halv pris af, hvad andre kan, har Ventherms sælger, Knud Hansen, et meget kort svar på, og det er Kina.

- For godt et års tid siden tog vi til Kina for at se på muligheden for at købe malerkabiner. Virksomhederne er meget store, og vi fandt det, vi søgte hos Zonda, som i dag er verdens største fremstiller af malerkabiner , siger Knud Hansen , siger Knud Hansen.

- Vi indgik en aftale, og jeg må sige, det fungerer godt. Er der ændringer eller noget, som skal laves specielt, bliver det udført helt og aldeles efter vore ønsker, og ikke mindst overholder de leveringsaftalerne til punkt og prikke.

- Kvaliteten er fuldt på højde med tilsvarende malerkabiner, og det kombineret med en særdeles konkurrencedygtig pris har betydet, at vi siden efteråret 2009 har solgt ti malerkabiner, fortæller han.

Lever op til alle krav og godkendelser

Malerkabinerne fås i alle størrelser til autobranchen såvel som bus- og lastbilbranchen, dog med den forskel, at Ventherm fremstiller de sidstnævnte selv.

Med hensyn til opvarmningen er der frit valg mellem olie, gas og vandvarme, foruden at anlæggene også fås med genindvinding af varmen, hvor op til 65 % genanvendes. Opvarmningen er optimeret, og kabinen kan varmes op fra 0-60 grader i løbet af seks minutter.

- Vores malerkabiner er en helhedsløsning forstået på den måde, at vi rådgiver med hensyn til placering, udsugning, kontakten til myndighederne, og så sætter vi selv kabinerne op og kører dem ind, så de er klar til brug, forklarer Knud Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079