23948sdkhjf

Vigtigt at møde branchen og kunderne

Scan Auto & Dybbroe Group deltager på Auto Teknik 2010 med nyt om sit koncept omkring levering af originaldele som fri leverandør.
- Selv om det er alles kamp mod alle for tiden, kan man sagtens holde en fælles messe – ja, det er netop argumentet for at lade både den frie og autoriserede del af branchen mødes. Det er på fagmessen Auto Teknik, ting kan udvikle sig, og her kommer også alle slags kunder lige fra de små enmandsbetjente værksteder til de helt store, siger adm. direktør hos Scan Auto & Dybbroe Group i Randers, Lars Hedegaard.

Som bekendt leverer firmaet originaldele til en række bilmærker, uden fordyrende mellemled, hvilket virksomheden ynder at lægge vægt på.

- Vi tager ikke reservedele med til messen i Odense, og undlader at sælge fra standen, for vi vil bruge tiden på at mødes med kunder og forretningsforbindelser under hyggelige former over en øl eller en vand - så at sige på at sælge vores virksomhed på den lange bane ved at fortælle om værkstedernes muligheder i hverdagen med os som partner, siger Lars Hedegaard. Men der skal alligevel være lidt for husarerne, så en sød pige stiller op til bodypainting.

Små autoriserede lagre

- Vores niche er god, fordi de velkørende frie værksteder ikke i så høj grad som tidligere kan få originaldele her-og-nu efter behov hos det autoriserede værksted rundt om hjørnet, fordi de autoriserede har droslet deres lagre så langt ned som muligt af økonomiske årsager.

- Netop denne markedstendens gør kontakter til Skandinavien vigtig for os, så jeg håber meget også at møde folk fra Norge og Sverige, som der er tradition for på Auto Teknik messerne, siger Lars Hedegaard. Han løfter lidt af sløret for en spændende nyhed, der vil stille virksomheden stærkere i netop Skandinavien omkring salg og distribution af reservedele.

Slut op om messen

- Flere aktører vokser på messesiden for tiden, og her er det vigtigt, at Auto Teknik fornyer sig for at kunne holde stand som den brede, samlende messe. Det er naturligvis både op til arrangørerne og udstillerne at gøre messen attraktiv som den altfavnende messe, hvor alle kan mødes. Branchen gør sig selv en tjeneste ved at slutte op om messen og bestille plads i god tid, i stedet for at lurepasse og vente, siger Lars Hedegaard. Han måtte tage sig selv i at være ved at takke nej for nogle måneder siden – og dermed måske bidrage til en mindre branchebegivenhed i Odense til august, der gerne skal emme af "gang i den".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082