23948sdkhjf

Schmiedmann Suomi Ky halvt dansk

Schmiedmann åbner butik i Helsinki i Finland.
Direktøren for Schmiedmann afdelingen i Finland, Toni Kärkkäinen, startede netbutikken ToCar.fi tilbage i 2006. Herfra solgte han reservedele og styling til BMW. Mange af de dele han solgte, fik han leveret fra Schmiedmann i Danmark, og man havde derfor et meget tæt samarbejde.

Efterhånden som Schmiedmann blev mere og mere verdenskendt, kunne Toni Kärkkäinen se fordelene i at starte en Schmiedmann-afdeling i Finland. Blandt andet kunne han tilbyde verdens største program af originale/uoriginale BMW reservedele og udstyr til landets laveste priser, brugte BMW-reservedele og -udstyr fra en af Europas største BMW ophuggere, Schmiedmann Nordborg, med et koncept, som har vist sig vellykket verden over.

Schmiedmann Suomi Ky blev etableret januar 2010, kort tid efter kom den finske hjemmeside http://suomi.schmiedmann.com i luften og nu har Toni Kärkkäinen så åbnet en Schmiedmann butik i Helsinki Finland.

Butikken består af kvadratmeter fordelt på showroom/butik, værksted og lager og der er tre fuldtids ansatte og to på deltid.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078