23948sdkhjf

Miljøservice får ny direktør

ABAS Miljøservice i Herning trodser finanskrisen og bytter en forretningsfører ud med en direktør.
På trods af finanskrisen har ABAS Miljøservice fokus på at styrke og udvikle forretningen.

Dette sker ved ansættelse af en fuldtidsansat direktør, Steen Pedersen, der kommer fra affaldsbranchen. Han har mange års erfaring indenfor affaldsbortskaffelse og rådgivning af virksomheder, inden for området. Senest har Steen Pedersen været ansat i Grontmij Carl Bro og ISS.

ABAS Miljøservice vil fremover øge sit fokus på håndtering af samtlige affaldsfraktioner hos kunderne, således at ABAS Miljøservice er stedet, hvor kunderne får totalrådgivning indenfor affaldshåndtering. Samtidig overvejes mulighederne for at udvide ydelsespaletten med rådgivning om miljø og energi.

Det fremtidige forretningskoncept for ABAS Miljøservice forventes at blive godkendt i bestyrelsen inden sommeren 2010.

- Vi har med ansættelsen af Steen Pedersen fokuseret på, at forretningen skal udvikles yderligere indenfor affald og miljøområdet, siger bestyrelsesformand Hans-Jørgen Skovby Jørgensen.

- Vi har store forventninger til at vore medlemmer vil opleve de nye ydelser som en styrkelse af vores forretning.

Forretningsfører Vagn Larsen har ønsket at gå på pension og arbejder i en periode frem til 30. april 2010 sammen med Steen Pedersen for at sikre en optimal overlevering af stafetten.

- Vagn Larsen har i en årrække været synonymet med ABAS Miljøservice, og det er en tung arv der skal løftes. Vagn Larsen har med sin store viden og indsigt, ydet et væsentligt bidrag til ABAS Miljøservice, nuværende høje serviceniveau og fremtidssikrede håndteringssystemer. Bestyrelsen retter en stor tak til Vagn Larsen for indsatsen og ønsker ham held og lykke i hans otium, siger bestyrelsesformand Hans-Jørgen Skovby Jørgensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063