23948sdkhjf

Nu starter rallysæsonen

Langfredag afvikles Designa Køkken Rally GP ved Kongensbro mellem Viborg og Århus.
Den danske rallysæson starter for alvor, når vi nærmer os påske. Nærmere bestemt langfredag, når Dansk Rally Forening, Kjellerup og Omegns Motorklub og Randers Auto Sport, afvikler det traditionsrige Designa Køkken Rally GP i Muncks Asfalts grusgrav ved Kongensbro, mellem Viborg og Århus. Det er i år ottende gang, løbet køres og har siden første gang i 2003 udviklet sig til at være en forårsklassiker, hvor man får den første indikation af styrkeforholdet i den kommende sæson.

Der er altid visse kørere, som der rettes specielt fokus på.

- Nu er det nok mig, der bliver jagtet. Nu skal jeg forsvare, og det er jeg klar til at tage i mod, udtaler Christian Jensen, Ans, som sidste år havde den hidtil bedste sæson, hvor han vandt tre af årets fem DM-afdelinger, og sikrede sig den første DM-titel, men det lykkedes ham ikke at vinde Designa Køkken Rally GP. - Jeg havde problemer med gearskiftet, men det skulle der gerne være styr på i år, slår Christian Jensen fast. Der kommer andre med nye spændende biler med et stort deltagerfelt. Blandt andet Michael Broberg Sørensen, Gjern, som har været i Ungarn og hentet en Subaru Impreza.

- Det har været hele turen værd. Et fantastisk køretøj, forklarer Michael Broberg Sørensen, der tidligere har deltaget i det samme arrangement i VW Golf og Opel Astra, men årets løb er hans første med en bil, der trækker på alle fire hjul med turbolader. Designa Køkken Rally GP byder på masser af fart og dramatik. Efter en præsentation af deltagerne klokken 11.00 indledes konkurrencen med de første tre indledende heat, som afgør hvem, der deltager i den afsluttende del af arrangementet i løbet af eftermiddagen. Det hele afvikles i forskellige klasser afhængig af motorens størrelse, samt to klasser for historiske biler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063