23948sdkhjf

Ford i etisk top

Ford er den eneste bilproducent på top-100 over virksomheder, der udviser bredt etisk ansvar.
Ford Motor Company hører til blandt verdens mest etiske virksomheder. Ford er, som den eneste bilproducent, med på den top-100 liste, som den internationale tænketank for virksomheds-etik, Ethisphere Institute, netop har offentliggjort, oplyser den danske importør.

Ford bliver fremhævet på Ethisphere Institutes 2010-liste for at udvise reelt, bæredygtigt etisk lederskab i en verden, hvor ord ofte fylder mere end handling.

Kåringen af verdens 100 mest etiske virksomheder er blevet til på baggrund af grundige evalueringer og undersøgelser blandt tusindvis af virksomheder inden for 36 forskellige brancher i mere end 100 lande. Virksomhederne er alle blevet bedømt på deres aktive engagement for det omgivende samfund, ledelsesform og forretningspraksis.

Det er fjerde gang, Ethisphere Institute kårer verdens mest etiske virksomheder. Den amerikansk baserede tænketank arbejder for at skabe, udvikle og dele "best practices" når det gælder forretnings-etik, social ansvarlighed, anti-korruption og bæredygtighed.

Læs mere på Ethisphere Institutes hjemmeside www.ethisphere.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078