23948sdkhjf

Biler og Racing på Carlsberg

Alle de deltagende biler være opstillet på Rådhuspladsen på torsdag den 8. april.
Bilmærker fra hele Europa valfarter nu til København, hvor de udstiller på det 33 hektar store og unikke historiske område midt i landets hovedstad.

Den kommende weekend bliver en "københavnerbegivenhed" for alle bilelskere, når Biler og Racing på Carlsberg, præsenteret af den Internationale Racing Festival, slår dørene op, og sammen med Røde Kors byder velkommen lørdag og søndag den 10. og 11. april fra kl. 8 om morgenen til bilshow, lover Thorkild Thyrring fra Biler og Racing på Carlsbergs sekretariat.

- Det bliver en weekend for hele familien med "live" racing på "Monte-Carlsberg-banen" og med action kombineret med stande fra bilfabrikkerne samt landets største og væsentligste bilimportører. Bilmærkerne kan beses, og verdens mest sublime supersportsvogne står klar til den ultimative køretur, tilføjer han.

Der bydes også på gokart kørsel i en hal med helt nye karts og en 580 meter lang bane.

Der er også stande med biludstyr af enhver slags, ligesom flyvevåbnet udstiller et af deres F16 jægerfly og samtidig har fuld infostand.

Porsche Klub Danmarks stand giver mulighed for at opleve de nutidige og samtidige Porsche-modeller og få en informativ snak om disse biler med de folk, der ejer og kører dem. Desuden vil der på Porsche Klub Danmarks stand være udstilling af en ægte Porsche GT2 Le Mans bil, som folk kan opleve helt tæt på.

Biler og Racing på Carlsberg er et velgørenhedsarrangement, hvor publikum mod betaling kan køre med kendte racerkørere, og den Internationale Racing Festival har i tidens løb indkørt 13 millioner kroner til godgørende formål. I år går pengene til Dansk Røde Kors.

Pressemøde Københavns Rådhus

I forbindelse med Den Internationale Racing Festival afholdes der pressemøde i Store Festsal på Københavns Rådhus torsdag den 8. april kl. 14.45 , ligesom alle de deltagende biler være opstillet på Rådhuspladsen.

Hans Kongelige Højhed Prins Joachim er protektor for den Internationale Racing Festival og vil være til stede i forbindelse med pressemødet.

Til stede ved pressemødet vil også være Københavns overborgmester Frank Jensen, generalsekretær for Dansk Røde Kors Anders Ladekarl, ambassadører fra de involverede lande samt et internationalt line-up af kørere. Efter det ordinære pressemøde i Store Festsal vil der traditionen tro være præsentation af de individuelle super sportsvogne på selve Rådhuspladsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109