23948sdkhjf

Motorsportssamarbejde over grænsen

Danske Hartmann Racing og svenske Engström Motorsport har valgt at gå sammen i den kommende sæson på banerne. De gør dermed fælles front i kampen om European Touring Car Cup. Hans Hartmann udtaler, at de to teams fra hver side af Øresund kender hinanden godt, hvor begge teams har deltaget i European Touring Car Cup, som det danske Hartmann Racing team vandt sidste år.

Tomas Engström glæder sig utroligt meget til samarbejdet med et team, der har givet os et meget positiv indtryk de seneste år ved EU Cup finalerne. Det svenske team kører også Honda i serien i Sverige, som svarer til DTC, der som bekendt afvikler fire løb i år i en ny Nordisk Cup og fra næste år en helt ny NM-serie. De to teamchefer udtaler, at målet selvfølgelig er at vinde alt, hvad de deltager i, og de har faktisk en del at have deres udtalelser i.

Mesteren fra sidste år engelske James Thompson er igen med i Hartmann-teamet i Honda, og det første løb i den nye europæiske cup finder allerede sted i weekenden den 27. - 28. marts på Braga-banen i Portugal på den samme bane, hvor Hartmann Racing sidste år vandt titlen med James Thompson bag rattet. Man kan læse mere på www.hartmann-racing.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078