23948sdkhjf

Stop lurepasseriet

BILSALGET I DANMARK har fremgang, og optimismen er spirende, konkluderer Bella Center efter Biler i Bella i den 18. til 21. marts, hvor små 63.000 købelystne besøgende lagde turen forbi strømmen af nye biler, motorcykler og udstyr. Arrangørerne anvender betegnelsen "meget tilfredsstillende" om den store biludstilling, og midt i april er ambitionerne også store, når Biler og Racing arrangementet med masser af superbiler og bilimportører skydes af på den unikke Carlsberg grund midt i hovedstaden.

ØKONOMISK KRISE, frost og snelag har sluppet sit hårde tag i Danmark – forår, optimisme og nye tiltag spirer frem. Også i autobranchen skal der samarbejdes, når en stribe af branchens foreninger, anført af AUTIG og Danske Fagmesser, til august arrangerer den autotekniske fagmesse, Auto Teknik, i Odense. Messen fandt sidste sted i Fredericia i 2004 og 2007, men selv om det for tiden er alles kamp mod alle, kan man sagtens holde en fælles messe – ja, det er netop argumentet for at lade både den frie og autoriserede del af branchen mødes, lyder et af de glimrende argumenter for den uafhængige fagmesse fra en af de udstillere, som allerede har meldt sig klar, Scan Auto & Dybbroe Group.

SAMTIDIGT ER DET vigtigt, at Auto Teknik fornyer sig for at kunne holde stand som den brede, samlende messe, og det er naturligvis både op til arrangørerne og udstillerne at gøre messen attraktiv som den altfavnende messe, hvor alle kan mødes. Branchen gør sig selv en tjeneste ved at slutte op om messen og bestille plads i god tid, i stedet for at lurepasse og vente, lyder opfordringen fra direktør Lars Hedegaard, som vi her på det uafhængige fagblad, Motor-magasinet, kun kan tilslutte os.

AUTO TEKNIK 2010 kommer til at byde på mange nye tiltag, så som auktion og Speakers Corner, ligesom der også denne gang arrangeres DM for Mekanikere. Her er der hæder, ære og flotte præmier at vinde, når Danmarks dygtigste automekanikere fra hele landet dyster. Foråret er over os, optimismen spirer og mulighederne står i kø – sjældent er et tidspunkt for Auto Teknik – med mulighed for at komme frem på banen, ryste krisen af sig og søge nye resultater – vel mere passende.

God påske til hele autobranchen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084