23948sdkhjf

Grobund i værkstedskæde

Succesfuld Din Bilpartner landsdag.
Din Bilpartner tæller i dag 60 autoværksteder som medlemmer, og der er stadig stor søgning til kæden.

Fredag 19. marts afholdt Din Bilpartner landsdag for alle deres værksteder på Scandic i Odense, hvor størstedelen af alle værksteder i kæden havde valgt at bruge en fredag på at høre om nyt fra kædekontoret samt møde deres kædekolleger på tværs af Danmark. Derudover var en række leverandører til Din Bilpartner blevet inviteret, så spørgelysten var i pauserne stor mellem værksteder og leverandører.

Din Bilpartner havde valgt fire indlæg, som alle skabte stor spørgelyst: Din Bilpartners uddannelseskonsulent, Hans Erik Kristoffersen, gav en grundig gennemgang af de uddannelsestilbud, Din Bilpartner-kæden kan tilbyde deres medlemmer. Som Hans Erik Kristoffersen understregede, er det ikke nok bare at tilmelde sig en uddannelse – det skal også være den rigtige, derfor er det vigtigt, at Din Bilpartner-værkstederne sammen med konsulenten finder den rigtige uddannelse.

Ud over uddannelse var der indlæg fra direktør Thomas Madsen fra Accept Auto, der gav en grundig gennemgang af de muligheder, som Accept Auto kan tilbyde Din Bilpartner-værkstederne inden for leasing af biler.

Tolerance gav en grundig gennemgang af tekniske data samt kundestyring, som de kan tilbyde. Keld Larsen forklarede, hvor vigtigt adgang til tekniske data er.

Sidste foredrag stod SKI for. SKI står for Statens og Kommunernes Indkøbs Service, hvor der var en gennemgang af hvorledes offentlige instanser håndterer udbud og indkøb.

Dagen sluttede af med et solidt måltid mad, og samtlige værksteder kørte hjem med en god fornemmelse af fremtiden i Din Bilpartner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125