23948sdkhjf

Overskud hos Nic. Christiansen

Nic. Christiansen Gruppen har præsteret et turn-around i sidste regnskabsår. Gruppen har i løbet af et år vendt et underskud på knap 42 millioner kroner før skat til et næsten lige så stort overskud.
Selv om bilbranchen først i år melder om bedre tider, begyndte fremgangen i Nic. Christiansen Gruppen allerede sidste år. Gruppen realiserede i regnskabsåret 2009/10 – der sluttede med ud-gangen af april – et overskud på 41,3 millioner kroner før skat. Samme tal var forrige år et under-skud på 41,9 millioner kroner.

- Det er naturligvis en udvikling, vi er stolte over og særdeles godt tilfredse med. Primært 2008 var en barsk og ubehagelig omgang, men vores organisation har arbejdet målrettet på at komme hur-tigt igennem krisen, og det må jo siges at være lykkedes, siger Anders Hansen, adm. direktør i Nic. Christiansen Holding A/S.

Hyundai Bil Import A/S fik et overskud på 20,4 millioner kroner før skat mod et underskud forrige år på 9 millioner:

- Danskerne har virkelig taget Hyundai til sig og gjort det til et af landets mest foretrukne bilmær-ker. Særligt salget af i20 og i30 er steget betragteligt – ikke mindst takket være vores populære 5-års garanti og privat leasing, siger Anders Hansen.

British Car Import A/S (importerer og sælger Land Rover i Danmark, Norge og Sverige samt Ja-guar i Sverige) har fået en fin start i Norge og Sverige. Selskabet realiserede et overskud på 17,3 millioner kroner før skat, mens det tilsvarende tal sidste år var et underskud på 6,9 millioner:

- Vi var noget betænkelige, da vi startede op i vore nabolande, men vores personale har tacklet de kulturforskelle, der er, på forbilledlig vis. Vi har haft et perfekt samarbejde med vore forhandlere, uddyber Anders Hansen.

Terminalen A/S, som er moderselskab for Nic. Christiansen Gruppens kæde af detailforretninger, har også formået at vende et stort underskud til et overskud på bare et år. Selskabet realiserede et lille overskud før skat på 0,1 millioner kroner, men det skal ses i forhold til et underskud forrige år på 22,3 millioner.

Indeværende år bliver ikke sammenligneligt med det netop aflagte, da Nic. Christiansen Gruppen ændrer regnskabsår til at følge kalenderåret.

- Det betyder, at indeværende regnskabsår kun indeholder otte måneders drift. Alligevel tror jeg, det er realistisk, at gruppen opnår samme resultat, siger en optimistisk adm. direktør.

Nic. Christiansen Gruppen blev etableret i 1967, og koncernen består af en række selskaber, der primært beskæftiger sig med import og detailsalg af biler, reservedele og tilbehør. Selskaberne beskæftiger i alt 330 medarbejdere, som skaber en årlig omsætning på to milliarder kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068