23948sdkhjf

Doktor Dæk hyldet

Repræsentanter for både dæk- og autobranchen i Danmark og Norden var mødt frem, da den 69-årige chef for Dækbranchens Fællesråd, Torben Skovgaard, fredag den 26. marts markerede sin afgang ved en reception på Hotel Fortunen ved Lyngby. Samtidig blev vagtskiftet på direktørposten i dækforeningerne, som tæller blandt andet Dækimportør Foreningen, Dæk Specialisternes Landsforening (DSL) og Fabrikatforeningen for Regummierede Dæk i Danmark (FFRD) markeret, idet den 48-årige Volker Nitz nu har afløst Torben Skovgaard efter en tre måneders introduktionsperiode.

- Din faglige ekspertise, som har baggrund i mere end 50 års erfaring, og din ihærdighed har med rette gjort dig til Danmarks doktor Dæk, sagde FFRD-formand, Erik Neuberg Rasmussen, blandt andet i sin tale om "vores mønsterdirektør", hvis "mest dækkende afslutning har været at formå at samle dækbranchen i et fælles kontor siden 2005".

I sin tale hæftede Torben Skovgaard sig selv ved etableringen af Dækbranchens Fællesråd som et højdepunkt og glædede sig over en god vinter for vinterdæk-salget. Han forudså, at en kampagne kan bringe de danske regler på niveau med Sverige og Norge.

Torben Skovgaard fylder 70 år til juni og kan til sommer desuden fejre sit guldbryllup med Inge. Gaven fra fællesrådet var i øvrigt et 40 tommers Sony fladskærms tv i sort.

Også DSL-formand Jesper S. Sørensen hyldede Torben Skovgaard i sin tale, hvor han så frem til samarbejdet med Volker Nitz.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082