23948sdkhjf

Godt gang i salget af værkstedsudstyr

Michael Salmansen, salgs- og udviklings direktør i Axel Ketner, glæder sig over salget af lifte i 2009, blandt andet bestselleren Econ III.
Til trods for krisens krumme kløer også har ramt Axel Ketner A/S fortæller Michael Salmansen, at forretningsområdet værkstedsindretning, der blandt andet tæller salg af lifte, går tilfredsstillende.

- Vi har fået opbygget et utrolig godt samarbejde med vores mangeårige leverandør, Maha, der gør, at vores kunder både kan få en meget professionel rådgivning og et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, der ikke er til at tage fejl af, fortæller Michael Salmansen.

- Derudover har vi i 2009 startet en serviceafdeling op omkring eksempelvis liftservice, hvilket har betydet at vi i dag har et stort antal lifte på servicekontrakt og flere er på vej ind, dette har haft stor betydning for flere af Axel Ketners kunder ved valget af leverandør. Vi er med dette initiativ i stand til at yde en total løsning til vore kunder omkring værkstedsindretning.

I Axel Ketners liftprogram finder man da også lifte til både busser, traktorer, varevogne og personvogne.

Det spænder fra mobile søjlelifte, der kan flyttes frem og tilbage efter behov, så de ikke står og fylder unødigt, når de ikke er i brug til mindre lifte som Econ III, der hører til en af Axel Ketners bestsellers.

Econ III er en økonomisk to-søjlet lift, der egner sig til alle personvogne og varevogne. Den fås i vægtklasser fra tre til fem tons, men den mindste model har blandt andet vist sig at være særlig egnet til Toyotas lille IQ model. Til trods for det er en to-søjlet lift, er der rigeligt med plads til at kunne åbne dørene.

Bestseller II

- En anden bestseller er vores to søjlede undergulvlift. Lige som med de mobile søjlelifte kan der let frigøres gulvplads, når liften er sænket i gulvet, og det er vigtigt for værkstederne, at plads kan udnyttes fleksibelt, forklarer Michael Salmansen.

- Det er nemt at få plads til mange lifte ved siden af hinanden med denne model.

- Vi har i årets løb været gode til at få lov til at komme med i større projekter, hvor der er blevet bygget nyt. Her har vi samarbejdet med både opdragsgiver, arkitekt og bygherre omkring den optimale indretning af værkstedet. Ofte skal der jo støbes specielt i forhold til liftene, hvorfor det har været gavnligt at få os ind tidligt i processen, fortæller Michael Salmansen.

Projekt Autocollege

Blandt de største projekter i 2009 er Autocollege Aalborg, EUC Nordvest i Thisted samt et af Danmarks største Peugeot værksteder, C.A. Larsen i Herning.

- Samarbejdet har fungeret upåklageligt. Vi er både meget glade for og meget stolte over vores nye værksted, fortæller Jesper Larsen, direktør i C.A. Larsen.

- Vi har haft et særdeles fint samarbejde med Ketner. Vi fik rigtig god hjælp til indretning og optimering af processer omkring de enkelte arbejdspladser på kvadratmeter vi nu havde til rådighed. Den oprindelige plan for værkstederne blev kraftigt udfordret og der blev ændret ganske meget i planen for indretning. –

De input vi fik fra Ketner i den forbindelse har vist sig at være meget vigtige. Vi er meget glade for resultatet, siger Jesper Larsen.

- Og vi har heldigvis mere i støbeskeen, bogstavelig talt, så vi kan se frem til et endnu bedre lift-år i 2010, siger Michael Salmansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.107