23948sdkhjf

Handicap-leverandør til hele landet

Handi Mobil har købt Motorbyen i Århus.
Handi Mobil har den 29. marts købt og overtaget Motorbyen Speciel Bilindretning og Handicapbusser Center Vest i Århus. Aftalen er indgået efter længere tids nært samarbejde. Motorbyen Speciel Bilindretning og Handicapbusser Center Vest er anerkendte virksomheder i branchen: De sælger og indretter handicapbiler- og busser til private handicappede borgere, taxa og institutioner - under ledelse af ejeren, Kent Velling, oplyser en pressemeddelelse.

Handi Mobil har det sidste stykke tid fået flere og flere kunder i Århus-området. Med det nye opkøb kan servicen forbedres i nærområdet. Kent Velling bliver i Århus som afdelingsleder i Handi Mobil. Handelen tilfører området en række nye ydelser og tiltag for handicappede bilister: Det gælder for eksempel busindretning med det fleksible alu-gulv, Handi Floor og mulighed for at køre bil med Space Drive elektronisk joystick.

Handi Mobil satser på at være den lokale leverandør i hele landet, når det gælder handicapbiler. Ejeren af Handi Mobil er det norske selskab Handicare, som arbejder bredt med handicapbiler og hjælpemidler.

Handi Mobil er en landsdækkende virksomhed med afdelinger i Herning, København, Aalborg, Ribe og Fredericia. Her bygger Handi Mobil handicapbiler og specialindrettede biler til individuelle formål. Handi Mobil har i forvejen 85 medarbejdere, og med det nye tiltag kommer medarbejderstaben op på næsten 100.

Handi Mobils nye adresser i Århus: Handi Mobil Værksted er på Bredskiftevej 6A i Århus V, mens Handi Mobil Salg ligger på Vejlbjergvej 18 i Risskov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.067