23948sdkhjf

DM i karrosseri i Silkeborg

Det er ikke kun DM i autolakering, der finder sted på Silkeborg Tekniske Skole den 26.-28. marts. Skolen danner også rammen om Danmarksmesterskabet 2010 i karrosseri med fire deltagere: Antti Joakim Onjukka, Bent Pedersen A/S, Esbjerg, Daniel Krarup Jørgensen, STS Biler A/S, Ikast, Kenni Meggele, Schüttens Automobiler A/S, Hvidovre, og Nikolai Vinter, Pladesmed Rasmussen Autoopretning ApS, Herning.

Vinderen kåres søndag kl. 13.30.

Under konkurrencen vil der i de øvrige værksteder og lokaler være besøg af sponsorer og samarbejdspartnere. Disse vil vise nyt værktøj og bænkværktøjer samt nyheder inden for skadesgenopbygning og produktvalg i henhold til karrosseriteknik. Skolen vil blandt andet have besøg af Wurth, Techna og Caroliner.

Her vil der være mulighed for at blive inspireret af den nyeste teknologi og studere den på tætteste hold. Blandt andet det nyeste E-guan målesystem til Celette, nye modstandssvejsere fra Tecna og andre værktøjsartikler.

Selve Danmarksmesterskabet vil bestå af arbejde på et karrosseri og mindre delopgaver på løsdele.

Ved indgangen til værkstedet for DM vil der være en lille beskrivelse af deltagernes opgaver i forbindelse med mesterskabet, således at tilskueren kan følge med i processen, oplyser Jesper Vang Falkenberg og Peder Vestergaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078