23948sdkhjf

Printz i spidsen for Dansk Autohjælp

Dansk Autohjælp Holding har fået ny adm. direktør.
Niels Printz er mandag 15. marts tiltrådt som adm. direktør i Dansk Autohjælp Holding A/S samt i de 100 procent ejede datterselskaber Dansk Autohjælp A/S, Dansk Alarm A/S og Mobile Workforce A/S.

Niels Printz er 41 år og uddannet cand. merc. fra Handelshøjskolen i Århus og har sin primære erfaring fra IT- og telebranchen i Danmark og udlandet. Gennem de sidste år har han haft en række forskellige direktørposter i TDC, blandt andet omfattende ansvaret for TDC Erhvervscenter og erhvervsparterne.

- Dansk Autohjælp har igennem 30 år opbygget et ry som en pålidelig og troværdig servicevirksomhed, og denne position glæder jeg mig til at skulle være med til at udbygge. Min opmærksomhed vil særligt være rettet mod vækstmuligheder, effektiv drift samt en forsat leverance af gode kundeoplevelser i tæt samarbejde med vore partner, siger Niels Printz.

Udnævnelsen af Niels Printz sker som et naturligt led i forankringen af koncernens strategi og med henblik på en videre udvikling af koncernen. Samtidig er Tom Petersen fratrådt som adm. direktør i selskaberne.

- Bestyrelsen i Dansk Autohjælp Holding A/S ser frem til det fremtidige samarbejde med Niels Printz, der med sine erfaringer og visioner kommer til at styrke Dansk Autohjælp-konceptet, siger bestyrelsesformand Erik Østergaard, Dansk Autohjælp Holding A/S.

Tiltrædelsesreception på Hotel Ebeltoft Strand tirsdag 23. marts klokken 15.30.

Dansk Autohjælp glæder sig til at se aktionærer, medarbejdere, samarbejdspartnere og venner af huset.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093