23948sdkhjf

Seat introducerer bilforhandlerens svar på take away

Testkør den nye bil hjemmefra. Det er det nyeste tiltag fra Seat, som gerne vil gøre bilafprøvning mere tilgængelig for eksempelvis unge mennesker uden biler.
Det skal være let og ukompliceret at prøve en ny bil. Tilgængelighed og god service er nogle af de vigtigste nøgleord. Det samme gør sig gældende, når danskerne skal købe eller vedligeholde bil, og den tendens sender nu en række Seat-forhandlere på feltarbejde. I forbindelse med et åbent hus-arrangement i weekenden 6.-7. marts har forhandlerne valgt at teste borgernes behov for tilgængelighed.

I hverdagene før og i hverdagene efter selve åbent hus, er der mulighed for at booke en hjemme-prøvetur af Seat bilmodeller.

Rigtig mange mennesker går med et ønske om at prøve en ny bil, men har ikke mulighed for at komme ned til forhandleren. Måske har de ikke bil, eller også har de et stramt program de dage, hvor der er åbent hus. Derfor vil Seat-forhandlerne i en periode afprøve en idé med at komme ud til kunderne.

I første weekend i marts markerer Seat også sit hovedsponsorat af den europæiske fodboldturnering Europa League og giver en gratis fodbold til alle, der prøver en bil. Der er også mulighed for at deltage i konkurrencen om fodboldbilletter til finalekampen i Hamborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085