23948sdkhjf

DTC-stjerner kører race i City 2

Lørdag den 27. marts kan man se den danske DTC-stjerne Jason Watt køre race midt på Centertorvet i City 2 i Tåstrup. Sammen med McLaren’s nye Formel 1 Junior-kører Kevin Magnussen, tidligere Champ Car kører Ronnie Bremer, DTC-køreren Martin Jensen samt Formel Ford mesteren Dennis Lind skifter han for en dag den sædvanlige racerbil ud med en i skala 1:10, når Brøndby Racing Club arrangerer race for radiostyrede modelracerbiler.

Selv om racerbilerne er en tiendedel af den normale størrelse, er farten langt fra fulgt med ned, og de små, hidsige modelracere når en topfart på ikke mindre end 70 km/t, når der for alvor lukkes op for gassen på den mere end 400 kvadratmeter store bane, oplyser arrangørerne.

Udover de kendte kørere er det også finalen i det officielle, danske mesterskab for 1:10 modelracerbiler samt finale i Brøndby Racing Clubs årlige PilegårdsCup.

Løbet afvikles med træning lørdag efterfulgt af fem indledende heats, og på baggrund af resultaterne af disse deles kørerne op, så de otte hurtigste kører mod hinanden i to tællende af tre finaler der køres søndag, de otte næst-hurtigste mod hinanden i tre andre finaler og så videre. Vinderen af A-finalerne er dagens vinder.

Cirka 50 andre kørere forventes til start ved dette finalerace, hvor der også køres show-race med mini-coopere.

Det hele foregår på Centertorvet, City 2 i Tåstrup lørdag og søndag den 27.-28. marts fra kl. 10.

Mere www.brc-racing.dk/city2
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079