23948sdkhjf

Samarbejde om at lease elbiler til kommunerne

KommuneLeasing har netop indgået en aftale med elbiloperatør virksomheden ChoosEV om at tilbyde landets kommuner og regioner leasing og flådestyring af elbiler.
De danske kommuner er i fuld gang med at udvikle deres klimastrategier, CO2 regnskaber og miljøplaner, og elbilen er noget, der er med i alles overvejelser. De oplever dog ofte at barriererne for implementering af elbiler i dag er for høje – eller det tror de i hvert fald. Alle betænkeligheder, der er forbundet med at gå ind i elbilprojekter, viser sig oftest blot at være bekymringer, der kan løses, påpeger en pressemeddelelse.

- Folk ved ikke, hvordan elbiler er at bruge til hverdag, og der er mange, der er betænkelige ved at anskaffe sig elbiler, før de har set andre have succes først. Denne aftale mellem ChoosEV og KommuneLeasing har givet de offentlige institutioner en god grund til at gøre noget ved miljøet lige med det samme, udtaler adm. direktør for ChoosEV, Henrik Isaksen.

KommuneLeasing og ChoosEV er derfor gået sammen om at gøre beslutningen så nem som muligt for kommunerne. Ud fra de behov, der skal opfyldes, vejleder ChoosEV kommunerne med at finde den rette elbil, hvorefter der laves en leasingaftale hvor vedligehold, service og diverse udgifter er inkluderet i en samlet månedlig ydelse. Væk er alle bekymringer om vedligehold og sikkerhed, og institutionen kan få ligeså mange elbiler på gaden, som de er interesserede i, lover han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078