23948sdkhjf

Kører bilen grønt nok?

Hvad kan man spare ved at have en langt-på-literen-bil? Seat har introduceret et website, hvor bilejere kan teste deres bil op mod diverse Seat-modeller. I starten af april slår landets 27 forhandlere desuden dørene op til en snak om miljøkørsel og test af biler med god brændstoføkonomi.
Flere og flere bilmærker introducerer i disse tider særlige modeller med brændstofteknologier, som mindsker belastningen på miljøet og kan få en bil helt op på 27 kilometer på literen. Men hvilke mærker klarer sig bedst? Og hvad er det mest skånsomme valg? Det er noget uklart, selv for de mest bilinteresserede, mener Seat, som forsøger at give et svar i forbindelse med kampagnen Næsten Uskyldig, hvor det er muligt for alle bilejere at teste deres egne biler op mod Seats fire Ecomotive-modeller. På hjemmesiden kan man vælge den bil, man helst vil konkurrere mod.

- Seat har nu en hel serie af biler med Ecomotive teknologi, som kører langt på literen. Vi er udmærket klar over, at der kan være biler, som kan matche, og måske endda slå, vores biler i kapløbet om at komme længst på literen. Men vi ved, at sammenligner man tilsvarende modeller, opnår Seat altid en plads blandt de fem bedste. Test det selv på sitet, opfordrer direktør Jesper Stoltenberg-Mathiesen, Seat.

Næsten udskyldig

Kampagnesitet indeholder, næsten uden undtagelse, alle bilmodeller, og resultaterne af testen bliver vist på en let tilgængelig og munter facon.

- Initiativet "Næsten uskyldig" er vores kamp for at vise Seat som en mulighed, når det gælder biler med god brændstoføkonomi til overkommelige priser. Men vi hævder heller ikke at være 100 procent uskyldige, når det gælder miljøkørsel, og er altid klar til at tage snakken om, hvad der er det mest fornuftige valg. Køreglæde skal, i hvert fald min verden, fortsat hænge tæt sammen med den gode samvittighed, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Seats test-hjemmeside blev lanceres i mandags den 29. marts, og i weekenden den 10.-11. april mellem 11 og 16 markerer de 27 Seat-forhandlere udfordringen med åbent hus og testkørsel af serien af mindre miljøbelastende biler, som nu er komplet med Ecomotive teknologi i Ibiza, Leon, Altea og Altea XL.

Mere på www.ecomotive.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078