23948sdkhjf

Fjernstyrede biler indtager museum

Træf onsdag den 7. april kl. 17-20 på Danmarks Tekniske Museum i Helsingør.
Er man vild med at køre med fjernstyrede biler, er det at møde op på Teknisk Museum onsdag den 7. april kl. 17-20. Her kommer fjernstyrede køretøjer i alle former og størrelser til at køre rundt mellem hinanden og gøre gulvene usikre.

Museet har inviteret BRRC – Birkerød Radio Control Club – der kommer og demonstrerer en masse forskellige fjernstyrede racerbiler. I BRRC bliver der kørt med el-biler i skala 1:10, men der vil også blive vist nogle brændstofbiler frem ved køretræffet på Teknisk Museum.

- Har man selv en fjernstyret bil, er man velkommen til at tage den med og tage sig en køretur rundt i museets store udstillingshaller med den. Den behøver hverken at være ny eller dyr, bare den er el-drevet. Der skulle være rig lejlighed til at få sig en snak med andre RC-bilister og udvide sit kendskab til den populære hobby. Det er let at blive bidt af fjernstyrede biler, og så lugter det da lidt af formel 1, hvis man i forvejen går rundt med en racerkører i maven, siger Jens Breinegaard, museumsdirektør.

BRRC-klubbens stifter Karsten Hviid medbringer også en stor del af sin samling af klassiske RC biler i skala 1:10, som han vil vise frem. De fleste af bilernes karosserier har som forbilleder biler fra før 1980, især fra 50’erne og 60’erne, da farfar var ung og så racerløb på Roskilde Ring. Nogle er blevet ombygget og stylet, mens andre er helt originale. En del af bilerne er udgået af produktion og er derfor meget sjældne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063