23948sdkhjf

Bosal udnævner ny adm. direktør

Bosal-gruppens kommende adm. direktør kommer fra truck-branchen, hvor han har været i mere end 20 år.
Bosal Gruppen har udnævnt Aad L. Goudriaan til gruppens nye administrerende direktør. Han tiltræder stillingen 1. april 2010.

Aad Goudriaan kommer til Bosal Gruppen fra DAF Trucks N.V., hvor han var direktør og vicedirektør i Paccar Inc.

Aad Goudriaan blev født i Holland i 1959. Han har studeret ved Nautical Technical College i Rotterdam og har en MBA fra Nijenrode Universitet. Han er gift og har tre sønner. Han tiltrådte jobbet hos DAF Trucks N.V. i 1987 og har bestredet forskellige ledende jobs inden for logistik, produktion samt markedsføring og salg, før han blev udnævnt til direktør for DAF Trucks N.V. i 2004.

Nye produkter

- Det glæder mig at kunne byde Aad velkommen i Bosal Gruppen. Han har et veldokumenteret generalieblad i ledelse af et internationalt teknologisk selskab, specielt under de nuværende udfordrende omstændigheder, siger Karel Bos, Bosals bestyrelsesformand.

- Aad og jeg har samme tilgang til forretningsmuligheder og udfordringer. Jeg ser frem til at have ham om bord og tage roret. Bosal Gruppens langsigtede vision er at fortsætte udviklingen af mulighederne på markeder under udvikling og skabe innovative produkter, som nedsætter emissionen og øger bilernes alsidighed.

- Jeg er glad for muligheden for at slutte mig til Bosal Gruppen og være med til at udvikle dens fremtid. Bosal er en flad og målrettet organisation, som, jeg tror, har de bedste muligheder for at vokse, efterhånden som den globale lavkonjunktur tager af. siger Aad Goudriaan.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094